Пт, 2024-03-29, 09:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 19 » Заради реклами шведська страхова фірма викинула з літака кілька котів-парашутистів. ВІДЕО
14:17
Заради реклами шведська страхова фірма викинула з літака кілька котів-парашутистів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Найстаріша шведська страхова компанія стала міжнародно відомою, знявши в своїй рекламі котів-парашутистів: у ролику кілька свійських тварин у повній екіпіровці спускаються з неба на землю, виробляючи в повітрі різноманітні трюки. Захисників тварин, безумовно, довелося заспокоювати, але в цілому інтернет-користувачам сподобалося відео - воно зібрало півмільйона переглядів на YouTube.

Після невеликої заставки в 40-секундному ролику глядачеві показують близько десятка котів, які із незворушними мордами, спокійними очима красиво летять з небес на землю під пісню I Believe I Can Fly. У повітрі кішки показують фігури і, наче справжні скайдайвери, тягнуться один до одного своїми волохатими лапами. Компанія Folksam таким роликом збиралася прорекламувати страхування домашніх тварин і, опублікувавши ролик на сайті, запевнила, що тварини під час зйомки не постраждали, передає NEWSru.com.

Ідею для ролика запропонувала одна з її клієнток і одночасно її власниця (Folksam - це фірма, акціонерами якої є застраховані нею особи). Тому коли коти в повітрі виробляють фігури, вони складають не назву компанії, а ім'я клієнтки, про яку ролик і знімався, - Eva.

Незважаючи на завбачливу заяву компанії, що коти під час зйомки роликів не постраждали, захисники тварин таки почали обурюватися. Тоді довелося відкрити технологію створення ролика, розповівши, що для нього використовувався "зелений екран", і коти насправді нікуди не літали. На YouTube в коментарях до ролика триває дискусія про те, що стрибок котів абсолютно нереальний, але любителі тварин відмовляються вірити, що ніхто з пухнастих звірів не постраждав.

До речі, відео про котів - це тільки один з роликів у рекламній кампанії Folksam. Другий присвячений клієнтові Даніелю і його вертольоту. Правда, він жодного ажіотажу не викликав: всього 2000 переглядів і жодного коментаря.

А от студентка з Техасу раптово прославила себе і свого собаку, знявши про домашнього улюбленця відео про важкий ранок у будній день. У ролику пес Дудлі збирається на роботу, немовби він - чоловік середніх років. Від собаки героя ролика відрізняють тільки людські руки, які допомагають йому застібати сорочку, а від людини - виразна собача морда.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: шведська страхова фірма, котів-парашутистів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ