Чт, 2024-03-28, 23:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 10 » Завжди враховував податкові інтереси України, президент запевнив і пропонує заходи по деофшоризації
20:28
Завжди враховував податкові інтереси України, президент запевнив і пропонує заходи по деофшоризації
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко знову заявляє, що передача кондитерської корпорації "Рошен" в довірчу власність Rothschild Trust відбувалася транспорентно із забезпеченням податкових інтересів України.

"Я публічно доручив своїм юридичним і фінансовим радника забезпечити створення структури в координації з однією з найбільших інвестиційних структур світу, і зараз я маю можливість розкрити цю інформацію, її назва Rothschild, для того, щоб забезпечити передачу в довірчу власність", - повідомив президент в інтерв'ю українським телеканалам в неділю, 10 квітня ввечері.

За його словами, компанія, яка була створена, "створювалася виключно для цілей передачі в довірчу власність, як я і обіцяв під час виборчої кампанії".

"Компанія не має відкритого рахунку і відповідно не має жодного пенса, жодної копійки фінансових перерахунків. До речі, хочу прояснити ситуацію, точно так же її статутний фонд не наповнювався, адже це вже буде відбуватися за схемою Rothschild", - повідомив Порошенко.

За його словами, менеджмент компанії, який зараз призначений, після вступу в силу угоди про довірчої власності буде змінений на представників, які будуть призначені Rothschild, і ніякого впливу на них ні Порошенко, ні його представники не матимуть.

Президент запевнив, що всі дії в цьому напрямку робляться транспоренто із забезпеченням податкових інтересів України.

"Все оподаткування активів, які будуть перебувати в довірчій власності, буде відбуватися за українським законодавством і в Україні. Ще одна важлива деталь, підписання угоди про довірчої власності відбулося після дуже довгих консультацій і узгоджень 14 січня цього року. І передача активів Rothschild завершилася, якщо я не помиляюся, в кінці березня - початку квітня", - сказав він.

Крім того, Порошенко вважає за необхідне вжити низку кроків на шляху до деофшоризації.

"Перш за все, я доручаю Мінфіну, ГФС забезпечити приєднання України до міжнародної міжвідомчої конвенції щодо забезпечення доступу України до рахунків нерезидентів ... Я хочу, щоб це відбулося не пізніше 1 січня 2017 року. Після цього Україна автоматично повинна отримувати інформацію з усього світу про рахунки, які є в будь-якому банку світу українського резидента", - повідомив президент.

Також, за його словами, необхідно прийняти законодавство, яке буде підготовлено і внесено найближчим часом до Верховної Ради, по введенню статусу іноземних контрольованих компаній.

"Додатково до цього мають кореспондуватися ставки податків, ми повинні забезпечити гармонізацію податкового законодавства", - сказав Порошенко.

Також в цьому контексті він назвав важливим прийняття у Верховній Раді змін до Конституції України щодо судової реформи, а також імплементацію антикорупційних заходів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 726 | Додав: adminA | Теги: заходи по деофшоризації, податкові інтереси України, Президент
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ