Пт, 2024-04-19, 01:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 30 » Здоров'ям Луценка стурбований Фюле - його повернули в колонію з відкритою виразкою і кровотечею
16:13
Здоров'ям Луценка стурбований Фюле - його повернули в колонію з відкритою виразкою і кровотечею
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Європейський комісар з питань розширення Євросоюзу та Європейської політики сусідства Штефан Фюле висловлює стурбованість здоров'ям екс-міністра МВС Юрія Луценка внаслідок термінового його перевезення до колонії після операції, повідомляє "Українська правда" з посиланням на Twitter.

"Стурбований здоров'ям Юрія Луценка внаслідок перевезення з лікарні до в'язниці так швидко після серйозної операції", - написав Фюле.

Водночас прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган відзначила, що Ірина Луценко назвала "звіряче вивезення хворого Луценка із клініки виконанням методичних рекомендацій нинішньої злочинної влади про те, як треба позбуватися політичних опонентів".

Луценко також звернулася до трьох лідерів опозиційних сил.

"Вона застерегла їх, що події навколо Луценка і Тимошенко є яскравим прикладом того, що може статися з кожним із них напередодні президентських виборів", - написала Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Луценко також звернулася до 42 мільйонів українців із застереженням, що "кожний громадянин може бути позбавлений права на здоров'я, на захист, на життя".

"Тероризм проти власного народу діє, методичні рекомендації зі знищення українців тривають!", - процитувала Луценко Сарган.

Як відомо, 30 січня вранці Луценка після виписки з клініки "Оберіг" перевезли назад у Менську колонію.

Раніше повідомлялося, що Фюле може зустрітися з Луценком у лютому.

Луценка забрали з лікарні з відкритою виразкою і кровотечею - дружина

Народний депутат, дружина засудженого колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко розцінює вивіз чоловіка з лікарні в колонію після операції як замах на його життя.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила на прес-конференції.

Луценко повідомила, що, за інформацією медиків клініки, де Луценко робили операцію з видалення поліпів, у нього відкрилася одна з виразок, що кровоточить, а також у нього відбулась кровотеча після операції.

Вона зазначила, що Луценко навіть не готовий був до наступної операції, яка планувалася, тому що "у нього три відкриті виразки і кровотеча після операції".

"Чоловік ще на антибіотиках і під крапельницею, а його вивозять о 7 ранку до Менської колонії", - обурилася Луценко.

Вона підкреслила: "Я розцінюю цю поведінку пенітенціарної служби та сьогоднішньої влади як замах на життя мого чоловіка".

За словами депутата, вона має інформацію про те, що на лікарів клініки чинився тиск, щоб вони виписали Луценка з лікарні. По суті, мова йде про "не надання медичної допомоги", зазначила вона.

При цьому дружина екс-міністра заявила, що не вірить, що лікарі рекомендували вивезти Луценка з лікарні.

"У мене є підозра, що ця влада чинить на лікарів тиск. Здоровий глузд не дає пояснення, як лікар, який тримає його на крапельницях, і сказав мені, що потрібен тиждень на реабілітаційний курс, може виписати з лікарні. Хіба можна повірити, що таке могли зробити лікарі добровільно", - сказала вона.

Луценко повідомила, що звернеться з депутатським запитом з приводу даної ситуації, яким чином Луценка було недоліковано, після операції виписано з лікарні і повернено в колонію.

Луценко нагадала, що на початку лютого в Україну приїде єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле, який висловив бажання поспілкуватися з Луценком.

За її словами, візит Фюле буде тривати день або два, і одна справа відвідати Луценка в київській клініці "Оберіг" та витратити півтори години, а інша справа - поїхати в Менському колонію і пройти всю процедуру дозволів, а на це необхідно витратити день.

"Зрозуміло, що влада не зацікавлена, щоб політичні події концентрувалися не тільки на Банковій, а в Харкові, клініці "Оберіг" або у Мені, вони зацікавлені, щоб Європа забула якомога скоріше про цих політичних в'язнів. І вона не зацікавлена, щоб з ними зустрічалися", - підкреслила Луценко.

Також вона повідомила, що представники місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Кваснєвський також висловлювали бажання поспілкуватися з Луценком.

23 січня Луценко прооперували в столичній клініці "Оберіг", йому робили операцію з видалення поліпів.

30 січня вранці в Державній пенітенціарній службі повідомили, що Луценка вивезли зі столичної лікарні в колонію.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1254 | Додав: adminA | Теги: здоров'ям Луценка, колонію, виразкою і кровотечею, фюле
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ