Чт, 2024-03-28, 11:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 2 » Журналістка знайшла конопляне поле в Києві, а її звинуватили в зберіганні наркотиків і зґвалтуванні. Відео
22:08
Журналістка знайшла конопляне поле в Києві, а її звинуватили в зберіганні наркотиків і зґвалтуванні. Відео
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Справжнім скандалом закінчилася спроба співробітниці українського телеканалу ICTV повідомити в міліцію про виявлення в центрі столиці плантації коноплі. Вартові порядку затримали журналістку, після чого звинуватили її в зберіганні наркотиків і спробі згвалтування їх шефа.

Завзяті міліціонери звинуватили в незаконному обороті наркотиків журналістку телепрограми "Надзвичайні новини" Тетяну Кругову після того, як жінка марно намагалася змусити їх виконувати свої прямі обов'язки з боротьби із справжніми наркодилерами, передає телеканал "СТБ".

Кругова випадково знайшла засіяну наркотичним зіллям плантацію, коли з оператором готувала сюжет про комунальне обслуговування київського приватного сектора. Журналістка звернулася до дільничного уповноваженого, але той на камеру дослівно відповів, що "це не його справа". Вартовий порядку лише порадив журналістці віднести знайдені коноплі на експертизу в райвідділ міліції.

Тоді кореспондент зірвала одне стебло рослини і пішла з ним в Голосіївське райуправління ОВС. Проте у відділі міліції замість інтерв'ю дівчині влаштували допит з пристрастю. Журналістку, що прийшла до ввіділку з гілочкою коноплі, як доказу реальності існування конопляного поля, відразу ж затримали за зберігання наркотиків. Тетяну допитували в міліції більше 6 годин, як справжнього наркодилера. Потім склали протокол про затримання, обшукали і почали залякувати.

Міліціонери загрожували, що якщо вийде критичний матеріал, то вони "кинуть дівчину в камеру до повій, зі всіма випливаючими наслідками аж до зараження СНІДОМ".

Журналістку також попередили, що в РУВС вона повинна приходити після першого дзвінку, а повістки надсилатися не будуть. Потім її звільнили під підписку про невиїзд. На кінець оперативники стерли весь відзнятий Тетяною матеріал, а також розбили відеокамеру.

Отримавши перший дзвінок з РОВС, Тетяна на вимогу міліціонерів прийшла в середу в райуправління, але вже з депутатами Верховної ради і представниками Спілки журналістів України. Народні депутати Владислав Лукьянов від Партії регіонів і Микола Катеринчук від блоку НУНС (Наша Україна - Народна самооборона) продовжили свій робочий день в Голосіївській міліції.

Народні обранці не змогли зрозуміти, на якій підставі журналістку, що прийшла в міліцію заявити про злочин, не тільки затримали, але і зламали їй камеру.

У відповідь начальник відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків Голосіївського райуправління Іван Білоус не знайшов нічого кращого, як розповісти журналістам і депутатам історію, буцімто журналістка не тільки наркотики поширювала, а ще і "згвалтувати його хотіла".

Співробітники міліції так і не змогли пояснити, чому Тетяну запросили в райвідділ міліції без передбаченої законом повістки, і що стоїть за їх курйозними звинуваченнями. Журналістам телеканалів, які прибули з колегою в райуправління і поставили це питання, теж дісталося від головного борця з наркотиками району. Білоус пообіцяв навіть при народних депутатах вилучити у цікавих операторів камери.

Цього разу Тетяна з міліційної ділянки вийшла безперешкодно в супроводі депутатів різних політичних сил.

Поки не зрозуміло, чи порушили відносно "норовитої журналістки" кримінальну справу, або міліціонери вирішили обмежити свавілля одними погрозами.

Пізніше депутат Верховної Ради Катеринчук направив депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури та Служби безпеки України з проханням перевірити дотримання законодавства під час затримання міліцією журналістки телекомпанії ICTV, передають "Українскі новини".

Катеринчук також звернувся до голови фракції НУНС Миколи Мартиненка з ініціативою про створення в парламенті тимчасової слідчої комісії для з'ясування обставин інциденту.

Він відправив запит щодо цього питання також Президенту, прем'єр-міністру і голові Верховної Ради.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2328 | Додав: holos
Всього коментарів: 1
1 Глеб   (2010-01-09 20:16) [Материал]
Стрелять надо всех таких мусоров!!!Твари...

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ