Вт, 2024-04-23, 17:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 21 » Зимова стихія в Україні забрала життя десятків людей
15:55
Зимова стихія в Україні забрала життя десятків людей
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Жертвами переохолодження та обмороження в Україні, за оперативними даними Міністерства охорони здоров'я України, стали 27 людей. Такі дані станом на 12.00 понеділка повідомляє прес-служба МОЗ.

Зокрема, в Донецькій обл від переохолодження померли 11 осіб, у Луганській та Волинській - по 3 людини, у Сумській, Херсонській та Черкаській - по 2 людини і по одному - в Івано-Франківській, Кіровоградській, Рівненській та Чернівецькій областях. При цьому з них в будинках померло 7 осіб - у Донецькій і один - в Івано-Франківській обл.

В Україні додадуться дощ і ожеледиця. Снігоприбиральники заради економії чекають, щоб сніг сам розтанув

Всього за допомогою з обмороженням до медиків звернулися 671 людина, з них госпіталізовано 465 осіб.

За даними МОЗ, жертв обмороженні та переохолодження у Львівській області немає, проте ГУ МНС України у Львівській області в одному з сіл від переохолодження померла самотня пенсіонерка.

Ситуація на залізниці, у портах та аеропортах України стабілізувалася. Про це повідомили в прес-службі Міністерства транспорту і зв'язку.


Зокрема, на залізниці відновлено графік руху пасажирських і вантажних потягів. Цілодобово працює близько ста одиниць снігоочисне техніки. У місцях дислокації військових підрозділів Держспецтрансслужби протягом останньої доби ведуться роботи з ліквідації наслідків стихії. Задіяно близько 45 одиниць техніки і 350 чоловік особового складу.


За даними міністерства, морські торговельні порти функціонують у звичайному режимі, аеропорти України - повернулися до розкладу.

Згідно з повідомленням, незважаючи на певні обмеження руху, через складні метеорологічні умови майже по всій Україні проїзд на автодорогах загального користування забезпечено. Залишаються певні ускладнення в Одеській, Луганській та Миколаївській областях, пов'язані з коливанням температури повітря.

Водночас, з огляду на те, що несприятливі погодні умови зберігаються, оперативний штаб Мінтрансу задіяв всі сили для ліквідації наслідків негоди, відзначається в повідомленні.

Крім того, рятувальники МНС звільнили зі сніжних заторів за час негоди понад 5 тисяч машин і майже 10 тисяч осіб. Тільки за останню добу зі сніжного полону врятовані півтори сотні автомобілів, повідомляє прес-служба МНС України. У пункти обігріву, які організували мнсники, за останні кілька днів доставили більше тисячі осіб, пише газета "Сегодня".

Найбільш небезпечні ділянки доріг в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях закриті.

З початку минулого тижня в Україні та деяких сусідніх країнах встановилися рекордні для цієї пори морози. У деяких регіонах країни навіть було оголошено надзвичайний стан і штормове попередження. Через негоду 106 українських населених пунктів відрізані від електропостачання.

Раніше повідомлялося про 11 людей, які померли через морози. Станом на сьогоднішній ранок, у зв'язку зі складними метеорологічними умовами, в Україні затримувався рух 28 потягів.


На завтра синоптики обіцяють потепління. У Київській області у вівторок істотні опади не очікуються. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-18, вдень 3-8 морозу. У Києві температура вночі 15-17, вдень 3-5 морозу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1610 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ