Чт, 2024-03-28, 14:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 19 » Зниклий літак EgyptAir встиг подати сигнал. Не виключають теракт
11:04
Зниклий літак EgyptAir встиг подати сигнал. Не виключають теракт
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

З літака авіакомпанії EgyptAir, зниклого над Середземним морем, надійшов "якийсь сигнал". Спочатку в Міністерстві цивільної авіації Єгипту заявили, що це був сигнал лиха. Раніше повідомлялося, що Airbus A320, що летів з Парижа до Каїра, зник з радарів, не подаючи жодних ознак надзвичайної ситуації.

Як уточнює агентство Reuters, сигнал було отримано о 4.26 за каїрським часом, коли почалися пошуки лайнера. Експерти висунули припущення, що вже після катастрофи літака міг спрацювати маячок, що подає сигнали.

Пізніше єгипетські військові спростували повідомлення про сигнал лиха. У свою чергу прем'єр-міністр Єгипту Шериф Ісмаїл пояснив, що сигнал справді було отримано, проте це не був сигнал лиха, передає ITV.

Причини аварії літака поки що не називаються, втім, єгипетська влада дала зрозуміти, що не виключена версія теракту.

Міністерство цивільної авіації Єгипту офіційно підтвердило факт аварії лайнера Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir, повідомляє Sky News Arabia. За офіційними даними, на борту лайнера, що летів з Парижа до Каїра, знаходилися 66 людей з 12 країн - 56 пасажирів, з-поміж них троє дітей, і 10 членів екіпажу.

Як стало відомо, на зниклому літаку летіли 15 громадян Франції, 30 єгиптян, підданий Великобританії, бельгієць, два громадянина Іраку, одна людина з Кувейту, підданий Саудівської Аравії, по одному пасажиру з Судану, Чаду, Португалії, Алжиру і Канади. Громадян України на борту не було. Франція і Єгипет домовилися співпрацювати в розслідуванні обставин зникнення авіалайнера EgyptAir, адже більшість пасажирів - громадяни цих двох країн.

Тим часом Греція приєдналася до пошуку зниклого літака - в район ймовірної катастрофи відправлено два літаки і корабель, повідомляє сайт Airlive.net. У пошуках бере участь літак С-130 ВПС Греції і фрегат Nikiforos Fokas ВМС країни.

Грецькі офіційні особи розслідують повідомлення про "вогняну кулю" в небі. Капітан грецького торговельного судна помітив "вогонь у небі" в Південному Середземномор'ї саме в той момент, коли лайнер А320 зник з екранів радарів. Про це повідомляє британська газета The Daily Mail.

Судно перебувало приблизно за 130 миль (210 км) на південь від грецького острова Карпатос, поблизу того місця, де, за попередніми даними, щез із радарів лайнер.

Причини аварії літака поки що не називаються. Зазначається, що погодні умови під час польоту були хорошими. Причини зникнення лайнера досі не встановлено. Про це повідомили в Міністерстві цивільної авіації Єгипту.

Тим часом прем'єр-міністр Єгипту Ісмаїл Шериф не підтвердив і не спростував ймовірність теракту на борту, але все ж дав зрозуміти, що така версія не виключена. "Зарано говорити про те, що трапилося зі зниклим літаком", - сказав на прес-конференції в Каїрі глава уряду, слова якого наводить ТАСС.

У свою чергу колишній глава французького Бюро розслідувань та аналізу безпеки цивільної авіації (BEA) Жан-Поль Троадек також не виключив версії теракту. Про це він заявив французькій радіостанції RTL.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: Сигнал, зниклий літак EgyptAir, теракт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ