Чт, 2024-04-25, 17:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Ресторани Парижа, які відкриті всю ніч
18:52
Ресторани Парижа, які відкриті всю ніч

ресторан Дуже часто трапляється, що після тривалої прогулянки, свята, походу в театр або кіно, вас долає відчуття голоду. Знайти в Парижі ресторан, який відкритий всю ніч - не так просто. Тому потрібно заздалегідь дізнатися про нічні ресторани Парижа, які продовжують працювати після десятої вечора.

Також читайте: Б'євр Bièvre - річка, що зникла в Парижі

Le Mini Palais — кращий вибір для вечора в приємній компанії

Ви зі своєю половинкою виходите з театру, але після духовної їжі не завадило б і підкріпитися. Тому прямуйте в сторону Великого палацу з боку Сени, і ось - ласкаво просимо в "Le Mini Palais". Якщо хороша погода, ви можете влаштуватися за столиком на затишній терасі, яка виходить на проспект Вінстона Черчилля і відкриває перед вами чудовий вид на Малий палац і міст Олександра ІІІ.

Ресторан Le Mini Palais знаходиться за адресою: проспект Вінстона Черчілля, 3; станція метро Єлисейські Поля - Клемансо.

Таверна Karlsbrau des Halles — ідеальний варіант для сніданку на світанку в колі друзів

Париж На годиннику четверта ранку, а у вас і ваших друзів порожній шлунок? Тоді врятує таверна Karlsbrau des Halles, крита тераса якої вміщує всю різноманітність блюд Ельзасу, які задовольнять смак поціновувачів в оточенні туристів, любителів нічних фестивалів, а також ранкових трудівників. Люди збираються в цій таверні через теплу і дружню атмосфери. Можливо, там ви побачите відвідувача, який о 6.30 ранку замовить собі блюдо з морепродуктами.

Адреса таверни Karlsbrau des Halles: вул. Кокійер, 16; станція метро Лувр або Ле Аль

Le Pied de Cochon

Неподалік від таверни Karlsbrau des Halles знаходиться ще один заклад під назвою Le Pied de Cochon, який працює цілодобово. Сидіння червоного кольору, настінні фрески, люстри, позолота - незважаючи на вишуканий декор, тут панує тепла і дружня атмосфера. Якість страв на порядок вище, ніж в сусідній таверні, але ціни такі ж.

Адреса Le Pied de Cochon: вул. Кокійер, 6; станція метро Лувр - Ріволі або Ле Аль

La Maison de l'Aubrac

Єлісейські поля. Рано-вранці. Ви виходите з нічного клубу і ви голодні. Для вас є підходящий варіант - La Maison de l'Aubrac. На верхньому поверсі затишна і сучасна обстановка, в той час як на нижньому ви поринете в типову атмосферу паризької пивної таверни, де вам запропонують м'ясо, витримане до потрібної кондиції у льосі ресторану протягом трьох-п'яти тижнів. Проте не забувайте, що за версією медиків вживати алкоголь разом з їжею шкідливо, але тут цього правила буде важко дотриматися. 

Після відвідин цього місця вам залишиться тільки піти і лягти спати.

Ресторан La Maison de l'Aubrac знаходиться за адресою: вул. Марбеф, 37; станція метро Франклін Рузвельт. Ресторан відкритий 24/24, 7/7, 365/365.

Переглядів: 21063 | Додав: admin | Теги: Ресторани Парижа, які відкриті всю ніч | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]