Чт, 2024-03-28, 12:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 11 » 60 запорізьких студенток працювали в Інтернет-порностудії з річним прибутком понад 1 млн дол
22:31
60 запорізьких студенток працювали в Інтернет-порностудії з річним прибутком понад 1 млн дол
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У студентському гуртожитку Запоріжжя діяла підпільна онлайн-порностудія, що веде мовлення на країни Західної Європи і США, з річним прибутком понад 1 млн дол. Як повідомляє центр громадських зв'язків ГУ МВС України в Запорізькій області, співробітники Запорізького міського управління міліції спільно з спецпідрозділом "Беркут" призупинили діяльність підпільної онлайн-порностудії, що діяла в одному зі студентських гуртожитків.

"Підпільна порностудія розміщувалася на двох поверхах гуртожитку і була обладнана камерами зовнішнього спостереження, металевими дверима з електронними замками. Під час обшуку тут було затримано 14 "порнозірок", хоча розмах підприємства був набагато більшим. У порностудії цілодобово працювали 60 дівчат, більшість з них - студентки місцевих вузів. Кожна з актрис заробляла на місяць від 1000 дол і більше", - зазначили в прес-службі, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними міліції, інформація порнографічного змісту транслювалася в режимі он-лайн через Інтернет виключно користувачам із США та Західної Європи. Вхід на сайт з країн СНД був заблокований.

"З підпільної студії міліція вилучила 30 персональних комп'ютерів, спеціальних відеокамер для передачі інформації через Інтернет, а також сервер та інтимні пристосування. Судячи з деяких вилучених документів, порностудія заробляла за рік понад 1 млн дол", - розповіли в прес-службі.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 301 КК України (виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів, вчинених за попередньою змовою групою осіб). Кваліфікація статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Зазначимо, що влітку співробітники Головного управління МВС України в Одеській області викрили в Одесі інтернет-порностудію, яку організували троє громадян Російської Федерації. Під час обшуку співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, викрили та затримали злочинну групу, яка спеціалізувалася на виготовленні, збуті та поширенні порнографічної продукції через Інтернет.

А у квітні оперативники столичного управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, викрили один з найбільших у світі порносайтів – Pornolab.net. За допомогою простої реєстрації користувачі отримували доступ до фото- та відеоматеріалів порнографічного спрямування без жодних вікових обмежень.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1569 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ