Чт, 2024-04-25, 02:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 5 » 6-го грудня БЮТ вийде на Майдан: Турчинов звинувачує Януковича у блефі і шантажі
11:10
6-го грудня БЮТ вийде на Майдан: Турчинов звинувачує Януковича у блефі і шантажі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Перший заступник лідера партії "Батьківщина", екс-перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов заявляє, що всі спроби влади інкримінувати колишньому уряду Юлії Тимошенко якісь розтрати є блефом.

"Я вже втратив рахунок цим спробам щось інкримінувати. Я не знаю, що вони можуть ще вигадати", - сказав він.

За словами Турчинова, нинішня влада неодноразово звинувачувала своїх попередників у розкраданні мільярдів. "Жодного звинувачення так реально і не відбулося. Все це був блеф, все це була брудна провокація, мета якої - компрометація", - сказав він.

- "БЮТ-Батьківщина" підтримає акцію підприємців 6 грудня
- Мер Запоріжжя призупиняє своє членство в БЮТ

Турчинов також заявляє, що деякі депутати від "БЮТ-Батьківщини" йдуть на співпрацю з нинішньою владою, оскільки не витримують тиску на них.

Про це він заявив, коментуючи виключення 7 депутатів з фракції "БЮТ-Батьківщина" за голосування змін до Податкового кодексу.

"За умов авторитарної країни працювати в опозиції - дуже величезний і складний іспит. Не всі здатні цей іспит скласти. Ті, у кого є якісь інтереси або бізнес, не можуть встояти під тиском влади і шантажем", - сказав він.

Турчинов відзначив, що краще у фракції мати менше людей, які здатні відстоювати свою позицію, ніж велику кількість аморфних людей, що шукають компроміс. "Такі люди нам не потрібні", - сказав Турчинов.

Він також зазначив, що депутати від Партії регіонів, коли ця політична сила знаходилася в опозиції, "не перебігали", оскільки попередня влада не здійснювала на них такого тиску. "Ніколи, перебуваючи при владі, ми не використовували владу, щоб зводити рахунки з нашими політичними опонентами", - сказав Турчинов.

"БЮТ-Батьківщина" підтримає акцію підприємців 6 грудня

Олександр Турчинов заявляє, що його політична сила підтримає акцію протесту підприємців на Майдані Незалежності в Києві 6 грудня.

"Ці люди (учасники акції протесту - УНІАН) прийшли до нас. Ми зараз з ними активно спілкуємося. Вони запросили нас підтримати їх під час акції, яка відбудеться в понеділок, 6 грудня", - сказав він.

Турчинов наголосив, що немає нічого дивного, що підприємці, крім економічних умов, висувають і політичні. Він не став приховувати, що ці політичні вимоги співпадають з політичними вимогами БЮТ. "Ви знаєте, безумовно, були на Майдані люди, які вважали, що можна кулуарно домовитися з владою і вирішити свої дрібні питання. Більшість людей, які були на Майдані, зрозуміли, що з цією владою не можна домовлятися, її треба змінювати. Інше питання, що ці ідеї збігаються з нашою політичною позицією", - сказав Турчинов.

Відповідаючи на запитання, чому депутати від "БЮТ-Батьківщини", які раніше чергували на Майдані, тієї ночі не змогли перешкодити демонтажу наметового містечка, Турчинов наголосив, що опозиційні депутати навряд чи змогли б протистояти озброєним людям. "Неозброєні люди не можуть протистояти силовій машині", - сказав він. При цьому Турчинов зауважив, що депутати таки чергували на Майдані Незалежності, коли відбувалося знесення наметового містечка.

"Депутати були, вони чергували. Просто автомобіль, де вони знаходилися, був відомий, його відсікли люди з МВС від Майдану. Вони достатньо ефективно провели цю операцію. І оточили Майдан", - сказав Турчинов.

Інше питання, додав він, в тому, що на Майдані під час даного інциденту не було представників ЗМІ. "Повірте, журналіст з камерою, який знімає, як відбувається свавілля, як відбувається така бандитська схема нападу на цивільних громадян, більш ефективний, ніж 10 депутатів. На жаль, журналісти, мабуть, також втомилися від спостереження, і на час руйнації Майдану фактично журналістів з камерами, які могли знімати це свавілля, не було. Мені здається, це запитання треба ставити і своїм колегам", - додав він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1074 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ