Сб, 2024-04-20, 14:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 8 » На автошоу в Києві представили "двійника" Aveo - ЗАЗ Vida Special і чотири новинки від Mercedes-Benz
11:11
На автошоу в Києві представили "двійника" Aveo - ЗАЗ Vida Special і чотири новинки від Mercedes-Benz
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
На Столичному автошоу в Києві відбулася презентація свіжої ZAZ Vida Special Version. Автомобіль отримав змінену передню частину, яка раніше була доступна тільки на хетчбеках.

Проте дива не сталося. Як і припускалося, ексклюзивна новинка від ЗАЗу виявилася черговою варіацією на тему Chevrolet Aveo попереднього покоління. Так, ZAZ Vida Special Version отримав "морду" від хетчбека, задня частина залишилася без змін.

Обіцяні зміни в інтер'єрі автомобіля також помічені не були. Головною особливістю спецверсії є те, що автомобіль з новим обличчям доступний тільки в максимальній комплектації, пише Авто@mail.ru.

Він оснащений 1,4-літровим мотором потужністю 94 к.с, що працює в парі з 4-ступінчастим автоматом Aisin, який свого часу ставився ще на Chevrolet Lacetti. Також комплектація передбачає наявність однієї подушки безпеки, передні електросклопідйомники, кондиціонера, гідропідсилювача керма, протитуманок і литих дисків.

На жаль, дилери так і не змогли назвати ціну новинки. Відзначимо, що вартість аналогічної, але не спеціальної Vida, становить 113 280 гривень.

Зазначимо, в серпні повідомлялося, що ЗАЗ почав продавати свої автомобілі в Африці. У липні перша партія автомобілів ZAZ Sens (дешевша версія Lanos/Chance) була поставлена в Гану.

Україні показали чотири нові Mercedes-Benz. За них доведеться переплатити Україні показали чотири нові Mercedes-Benz. За них доведеться переплатити

У Києві пройшла презентація чотирьох новинок модельного ряду Mercedes-Benz. В Україну офіційно приїхали Mercedes-Benz A-класу, G-класу, GL і GLK.

Найбільші надії імпортери покладають на найменший серед великих і дорогих представницьких автомобілів, Mercedes-Benz A-класу. За словами імпортерів, він втілив у собі нове бачення міських автомобілів, він компактний, спортивний і преміальний. Під капотом пропишуться три бензинові мотори і два дизельних модифікації. Так, бензинові версії представлені 1,6-літровим мотором потужність 122 і 150 к.с, а також 2,0-літровим 211-сильним варіантом. Дизелів буде два, 1,5-літровий 109-сильний і 1,8-літровий 136-сильний агрегат. Вартість базової версії стартує з 24 700 євро.

"Гелік" буде представлений в Україні як скромними, так і потужними дорогими комплектаціями. Найскромніший дизельний G 350 BlueTEC розвиває потужність в 211 к.с., більш агресивним буде G 63 AMG, його 5,5-літровий V8 з двома турбінами видасть 544 к.с. Наймогутнішим в лінійці стане G 65 AMG, оснащений 6,0-літровим V12 потужністю 612 к.с. За найскромніший G-клас в Україні попросять близько 100 000 євро, в той час як такий же в Німеччині оцінений в 85 311 євро.

Нагадаємо, нещодавно Mercedes-Benz опублікував перші фотографії нової моделі Citan, яка з'явиться у продажу в кінці цього року. Крім того, Mercedes-Benz представив нове покоління А-класу, яке кардинально відрізняється від старої "ашки" - нова модель отримає 350 кінських сил.

Необхідно згадати, що останнім часом в Україні попит на автомобілі класу преміум і люкс, вартість яких перевищує 35 тисяч доларів, помітно знизився.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: Mercedes-Benz, Aveo - ЗАЗ Vida Special і, автошоу в Києві
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ