Пт, 2024-03-29, 11:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 3 » Австралійський маклер зганьбився на весь світ, нишком розглядаючи голу пасію Орландо Блума на роботі. ВІДЕО
21:29
Австралійський маклер зганьбився на весь світ, нишком розглядаючи голу пасію Орландо Блума на роботі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Навколо найбільшого інвестиційного банку Австралії розгорівся незвичайний скандал. Один з його співробітників зганьбився у прямому ефірі. Чоловік так захопився переглядом зображення оголених жінок, що не помітив, як його показали по телебаченню, пише NEWSru.com з посиланням на The Daily Telegraph.
Біржовий маклер Macquarie Bank Девід Кілі, сидячи на роботі, розглядав досить відверті фотографії із зображенням напівоголеної дівчини. Чоловік, вірогідно, зовсім забув про процентні ставки.

Кілі, який пропрацював у банку понад три роки, абсолютно не звернув уваги на те, що в кількох метрах від нього була телекамера, перед якою інший банківський експерт у прямому ефірі повідомляв останні економічні новини. Коли до захоплень співробітників підійшов колега, той продовжував розглядати фото.

Як виявилося, це були фотографії відомої австралійської моделі Міранди Керр, зроблені для популярного чоловічого журналу GQ. Вона також є подругою відомого актора Орландо Блума.

Коли працівник банку нарешті обернувся і помітив що знімала його телекамеру, йому залишалося тільки нерозумно посміхатися.

Цей момент був показаний в новинах місцевого каналу 7 News і протягом двох годин з'явився на Youtube. До теперішнього часу відео нараховує близько 400 тис переглядів.

Помічник Кілі повідомив журналістам, що той у даний момент "недоступний" для коментарів. Його керівництво вже заявило, що не залишить цей інцидент без уваги. Як повідомляє Ninemsn.com.au, фінансист, який проштрафився, перебуває вдома, очікуючи рішення керівництва щодо своєї подальшої роботи в банку до кінця поточного тижня.

Міранда Мей Керр - 26-річна австралійська супермодель. Найдорожча топ-модель в Австралії. Вона відома роботою з модним брендом нижньої білизни Victoria's Secret, для якого також знімалася оголеною. Крім того, Керр є "обличчям" австралійської компанії Portmans.

У модній індустрії Керр стала відома в кінці 90-х після перемоги в конкурсі Australian nation-wide model search, організованому Dolly Magazine і Impulse fragrances. Сьогодні вона входить до десятки найагатших топ-моделей.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1324 | Додав: gena_masur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ