Вт, 2024-04-23, 16:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Бачили НЛО жителі Китаю і США. Експерт вважає, що це були Юпітер і повітряна куля. ВІДЕО
12:15
Бачили НЛО жителі Китаю і США. Експерт вважає, що це були Юпітер і повітряна куля. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Жителі Гонконгу, КНР, і Сан-Антоніо, США, стверджують, що їм вдалося зняти появу НЛО. Однак експерт вважає, що китаєць прийняв Юпітер за світний об'єкт, а американець переплутав повітряну кулю з кораблем прибульців. Про це повідомляє FederalPost.

Житель Гонконгу - Ву Сяодун (Wu Xiaodong) - повідомив, що він став свідком появи НЛО. За словами китайця, в ніч з 4 на 5 жовтня 2013 він помітив світний об'єкт у формі діаманта, що ширяє в темному небі, і зняв його на камеру мобільного телефону.

Сяодун каже, що якість зйомки залишала бажати кращого, тому на наступне нічне "чергування" він взяв з собою відеокамеру. Хоч як дивно, але пізно ввечері НЛО знову з'явилося над Гонконгом, і чоловікові вдалося зробити більш якісне відео.

Журналісти Huffington Post показали фотографії і ролик аналітику Марку Дантоніо (Marc Dantonio), а потім попросили його висловити свою думку.

"Той факт, що наступної ночі об'єкт перебував у тому ж місці, свідчить не на користь версії з появою НЛО. Я проконсультувався з фахівцями і зрозумів, що мої підозри виявилися слушними - в ті ночі над Гонконгом було чітко видно Юпітер. Цю планету часто приймають за НЛО, - вважає експерт. - На запитання про "алмазну форму" також легко відповісти, якщо згадати про розфокусування".

Однак житель Гонконгу був не єдиний, хто помітив появу об'єктів, що світяться, - американець з міста Сан-Антоніо заявив, що в тих же числах він зафіксував НЛО.

"Високо в небі я помітив кулю, яка ширяла і випромінювала якесь енергетичне поле. При збільшенні можна побачити, як вона повільно переміщається. На мою думку, куля не була метеозондом, повітряним судном чи супутником. Очевидно, що світло було від НЛО", - підписав відео його автор.

Але Марк Дантоніо категорично не згоден з таким твердженням, вважаючи, що житель Сан-Антоніо переплутав повітряну кулю з НЛО.

"Ролик починається з музики і титрів, які, очевидно, повинні були вразити глядачів. Однак я відразу помітив, що об'єкт ніби завис у повітрі і навіть не прискорюється. Тому я дійшов висновку, що зняте на камеру НЛО - просто політ повітряної кулі", - прокоментував побачене аналітик.

У червні 2013 року британський уряд розсекретив сотні матеріалів про НЛО, які, на думку влади, їм більше не знадобляться. Міноборони, яке займалося вивченням нерозпізнаних літальних об'єктів, вирішило показати публіці матеріали для того, щоб вона переконалася особисто: прибульців не існує і вони не можуть становити будь-якої загрози. Документи доступні на сайті міноборони країни.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1134 | Додав: adminA | Теги: НЛО. ВІДЕО, жителі Китаю і США, повітряна куля, юпітер
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ