Чт, 2024-04-25, 08:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 26 » Березовський вважає, що Лістьєва міг замовити Путін
15:40
Березовський вважає, що Лістьєва міг замовити Путін
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

 Бізнесмен Борис Березовський, який проживає у Лондоні, здивований тим, що в повідомленнях низки ЗМІ, з посиланням на свідчення члена тамбовського злочинного угруповання, його називають одним із замовників вбивства відомого тележурналіста Владислава Лістьєва, повідомляє "Интерфакс".

За словами Березовського, за звинуваченнями на його адресу стоїть нинішня російська влада. "Вони щомісяця намагаються винайти нові звинувачення. Тому те, що вони цієї теми торкнулися, для мене несподіванка, а те, що вони й далі "наїжджають"- це, звичайно, аж ніяк не є несподіванкою", - сказав Березовський телефоном з Лондона.

"Раніше я думав, що за вбивством стоїть Олександр Коржаков (начальник кремлівської охорони за президента РФ Бориса Єльцина - ред.). А зараз пітерські бандити виникли, і, я думаю, що прем’єр-міністр Росії Володимир Путін міг замовити Лістьєва через них", - заявив опальний олігарх.

"Думаю, що Путін перед виборами хоче позбавитися усіх підозрілих історій, і цієї зокрема. Ну а на кого ж іще перевести, як не на мене?" - вважає Березовський. На уточнювальне запитання, до яких саме виборів готується Путін, бізнесмен сказав: "Він готується до обрання на третій термін". Березовський вважає, що Лістьєв був незручним перш за все для влади. Хоча навіщо на той час першому заступникові голови уряду Санкт-Петербурга Путіну було потрібно вбивство журналіста, він не пояснив.

Раніше у низці ЗМІ повідомлялося, що під час допиту один з членів тамбовського злочинного угруповання, якого було засуджено у справі про вбивство депутата Держдуми Галини Старовойтової, Юрій Колчин заявив, що серед замовників убивства Лістьєва були Березовський, а також кримінальні авторитети Володимир Барсуков (Кумарін) і убитий в 2003 році Костянтин Яковлєв на прізвисько Могила.

Березовський каже, що готовий допомогти Лужкову

Бізнесмен Березовський, який проживає у Лондоні, заявив про готовність надати підтримку екс-меру Москви Юрієві Лужкову, але не збирається з ним співпрацювати.

"Якщо йому буде погано, у нього або його дружини не буде грошей на те, щоб заплатити адвокатам за політичний притулок, я готовий йому допомогти", - повідомив Березовський з Лондона по телефону. "Я не готовий з ним співпрацювати, допомогти - готовий, але це не означає співпрацю", - заявив Березовський.

Раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що на минулому тижні Лужков подав документи в посольство Великобританії для отримання візи на в'їзд в цю країну. Повідомлялося також, що дружина Лужкова Олена Батурина вже перебуває там.

Тим часом близький друг колишнього градоначальника співак Йосип Кобзон заявив, що Лужков за жодних обставин не залишить Росію і не переїде на постійне місце проживання за кордон. "Юрій Михайлович - патріот Росії, і навіть будучи ображений на державу, він ніколи не залишить нашу країну", - упевнений Кобзон.

Припущення про те, що екс-мер Москви може переїхати за кордон на постійне місце проживання, Кобзон назвав "дурницею та маячнею". Разом з тим у прес-службі інвестиційно-будівельної корпорації "Інтеко", якою володіє дружина Лужкова, в понеділок повідомили, що зараз "Олена Миколаївна (Батурина) перебуває в Москві".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1114 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ