Чт, 2024-04-25, 02:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 11 » Берлусконі розлучиться з Ларіо. Мир обійдеться в 3,6 млн євро на рік
15:25
Берлусконі розлучиться з Ларіо. Мир обійдеться в 3,6 млн євро на рік
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Прем'єр-міністр Італії Cильвіо Берлусконі та його друга дружина, колишня актриса Вероніка Ларіо узгодили умови розлучення. Про це повідомляє The Times.
Деталі укладеного між подружжям договору не розголошуються, проте ЗМІ повідомляють, що Ларіо збереже права на віллу "Бельведері", розташовану недалеко від Мілана і яка оцінюється приблизно в 80 мільйонів євро. При цьому вона не змогла домогтися від чоловіка щомісячних виплат по 3,5 мільйона євро, як Ларіо спочатку вимагала.

Раніше Берлусконі вже заявляв, що максимально готовий платити дружині 300 тисяч євро на місяць. "Суть угоди, над якою ще працюють адвокати, щоб домовитися про дрібні деталі, припускає грошове утримання у розмірі 300 тисяч євро на місяць і довічне володіння віллою "Макеріо" для Вероніки. Ця вілла залишається у власності компанії з нерухомості, яка належить Берлусконі", - пише Паоло Колоннелло в статті, надрукованій в газеті La Stampa.

Переговори між подружжям тривали у суді протягом 5 годин. Як пишуть ЗМІ, у стосунках між колишнім подружжям переміг здоровий глузд. В суботу ввечері в порожньому палаці правосуддя Берлусконі і Вероніка розлучилися, як багато інших подружніх пар. Прощання було сумним і меланхолійним, сповненим каяттям сумління і маленьких благородних жестів, щоб не руйнувати того малого, що, ймовірно, ще залишилося після 19 років подружнього життя, передає InoPressa.

Берлусконі та Ларіо познайомилися в 1980 році. Він у той час вже був відомим і багатим підприємцем, вона - театральною актрисою. Через десять років вони уклали шлюб, другий у житті Берлусконі. У Берлусконі і Ларіо троє дітей: 25-річна Барбара, 23-річна Елеонора і 21-річний Луїджі.

Вперше про розлучення Ларіо серйозно заговорила влітку 2008 року, причому тоді вона заявила, що думає над цим вже протягом десяти років. Наприкінці квітня минулого року Ларіо публічно піддала критиці чоловіка за те, що він включає в списки кандидатів від своєї партії на виборах до Європарламенту молоденьких гарненьких субреток з телебачення і з шоу-бізнесу.

Проте приводом для шлюборозлучного процесу став сексуальний скандал навколо Берлусконі. У травні 2009 року Сильвіо Берлусконі звинуватили у зв'язку з неповнолітньою моделлю Ноемі Летицією, після чого в пресу почали просочуватися чутки про те, що прем'єр Італії періодично користувався ескорт-послугами і влаштовував на своїй віллі вечірки за участю повій.

Сам Берлусконі висунуті проти нього звинувачення категорично відкидав, заявляючи, що став жертвою кампанії, організованої проти нього конкурентом - медіамагнатом Рупертом Мердоком.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1034 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ