Чт, 2024-03-28, 16:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Бін Ладен ростив з власних дітей терористів-смертників, заявила його перша дружина
21:56
Бін Ладен ростив з власних дітей терористів-смертників, заявила його перша дружина
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Перша дружина Усами бін Ладена Нажва Ханем в своїй книзі, яка вийде в світ в листопаді, розповіла про подробиці їх сімейного життя. За її словами, "терорист номер один" був тираном, який ростив з власних дітей терористів-смертників і вбивав їх коханих домашніх тварин.

За час браку з бін Ладеном Нажва народила йому 11 з його 14 дітей - за словами чоловіка, стільки дітей треба було заводити, тому що "іслам потребує воїнів", пише NEWSru.com.

Як розповіла жінка, мільйонер бін Ладен строго стежив за тим, щоб сучасна техніка не з'являлася у них удома. Він навіть відмовлявся від медичних послуг, які були необхідні його синові, страждаючому бронхіальною астмою. Як розповіла Нажва в своїй книзі, членам сім'ї було заборонено користуватися сучасними приладами - кондиціонерами, телевізорами, телефонами.

Навіть домашні тварини, заведені для дітей, іноді ставали жертвами релігійного фанатизму бін Ладена. Наприклад, він, щоб випробувати дітей, розпорядився убити коханих ними щенят і мавпочку.

Історію життя з "терористом номер один" Нажва написала в співавторстві зі своїм четвертим сином Омаром. Як згадує Нажва, одного разу бін Ладен в 1990-х роках узяв всю сім'ю, що складається з чотирьох дружин і 14 дітей, в суданську пустелю. Там бін Ладен наказав, щоб його сини вирили окоп в піску і лягли туди. У цьому дійстві брала участь навіть дворічна дитина.

За задумом бін Ладена, це було підготовкою до війни між Заходом і мусульманами. Коли діти поскаржилися, що їм холодне, отець розпорядився, щоб вони посипали себе піском, який їх зігріє.

У квітні 2008 року 29-річний Омар бін Ладен просив притулки у Великобританії, але йому було відмовлено в його проханні із-за передбачуваної лояльності до отця. Омар планував жити в Британії зі своєю 52-річною дружиною, британкою Джейн Фелікс-Браун, яка після браку змінила своє ім'я на Заїну ас-сабах бін Ладен.

Раніше син признався, що з отцем проходив навчання в таборі терористів в Афганістані, але виїхав звідти після того, як відмовився прийняти переконання Усами.

Син бін Ладена є підданим Саудівській Аравії, останні роки він постійно проживав в Єгипті. За словами Омара, він не спілкувався з отцем після 2000 року, коли покинув табір в Афганістані. У січні минулого року він публічно призвав отця відмовитися від терору.

За словами дружини бін Ладена, він постійно говорив своїм синам, що вони повинні без коливань бути готовими до того, щоб у будь-який момент стати терористами-смертниками. Як говорить Нажва, вона не бачила чоловіка з часу терактів 11 вересня і не знає, де він зараз знаходиться. Сама Нажва проживає на Близькому Сході.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1362 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ