Сб, 2024-04-20, 09:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 2 » БЮТ "звільнить" з тіньового уряду Кармазіна та Москаля, які голосували "за" зміни в Конституцію
15:32
БЮТ "звільнить" з тіньового уряду Кармазіна та Москаля, які голосували "за" зміни в Конституцію
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Цього тижня БЮТ планує внести зміни до складу опозиційного уряду. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої джерела в БЮТ.

За словами співрозмовника, своїх посад позбудуться Юрій Кармазін та Геннадій Москаль, які позитивно проголосували за рішення про внесення змін до Конституції. "Цього тижня засідання опозиційного уряду не буде. Замість цього у четвер відбудеться розширене засідання фракції, на якому вирішуватиметься дане питання", - сказав він.

У вівторок Верховна Рада внесла зміни до Конституції у частині призначення дати наступних виборів президента та Верховної Ради. Згідно з ухваленими змінами, чергові парламентські вибори відбудуться у жовтні 2012 року, а президентські - у березні 2015 року.

Фракція БЮТ виключила зі свого складу 7 депутатів, які проголосували за такі зміни. Зокрема, серед них - Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

З НУНС за зміни проголосував 41 депутат. Серед них Мустафа Джемілєв, Павло Жебрівський, Юрій Кармазін, Владислав Каськів, Юрій Костенко, Геннадій Москаль, Олександр Омельченко, Давид Жванія, Кирил Куликов, Микола Мартиненко, Юрій Ключковський та ще 29 депутатів.

Пізніше депутат від НУНС Володимир Ар'єв, картка якого теж проголосувала, заявив про фальсифікацію голосування за внесення змін до Конституцію, оскільки він був відсутній на засіданні. На доказ фальсифікації голосу Ар'єв сфотографувався з власною карткою в руках біля терміналу авіакомпанії Delta у аеропорті міста Вашингтон, куди він прилетів у вівторок.

Тим часом виключений зі складу БЮТ депутат Анатолій Семинога стверджує, що добровільно проголосував за зміни до Конституції. Зокрема, на прохання прокоментувати інформацію, що більшість тиснула на нього через бізнес родичів, Семинога сказав: "Я чув цю інформацію і скажу вам відверто - сьогодні тиск йде не тільки на мене, а практично на весь середній бізнес".

"Йде тиск за допомогою Генпрокуратури, податкової, СБУ тощо. І на мене здійснюється тиск не менший, ніж на інших. Але ці проблеми вирішуються. Вони не мають жодного відношення до політики і я переконаний, що ми їх повирішуємо своїми силами", - зазначив він.

"Якихось пропозицій з приводу цього голосування абсолютно ні від кого не було, це була моя позиція, моя точка зору", - наголосив Семинога. Він пояснив свою позицію тим, що вважає недоцільним проводити вибори навесні поточного року. "По-перше фізично, бо по часу ніхто не встигає, а по-друге, країна до цих виборів не готова", - зазначив депутат.

Водночас Семинога додав, що залишається прихильником БЮТ, але у парламенті поки що планує бути "сам по собі". На питання, чи залишить він тепер посаду глави Київського осередку БЮТ, він відповів, що це залежатиме від рішення політради партії. "У нас є партійна дисципліна, я їй підпорядкований, і якщо вона (політрада) вирішить, що я повинен залишити цю посаду, то я її залишу", - сказав Семинога.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 974 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ