Чт, 2024-04-18, 21:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 10 » Бойовою нічиєю, яка гарантувала харків'янам бронзові медалі чемпіонату, розійшлися "Дніпро" і "Металіст". ВІДЕО
11:57
Бойовою нічиєю, яка гарантувала харків'янам бронзові медалі чемпіонату, розійшлися "Дніпро" і "Металіст". ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Дніпропетровську відбувся один з найкращих матчів весняної частини сезону. "Дніпро" і "Металіст" зіграли у бойову нічию, яка гарантувала харків'янам бронзові медалі.

Гра рясніла яскравими атаками - перемогти могли як господарі, так і гості. Дніпропетровці створили більше небезпечних моментів, але харків'яни свої нагоди не тринькали. У підсумку, задоволеними залишилися обидві сторони.

"Дніпро" Дніпропетровськ - "Металіст" Харків - 2:2

"Дніпро": 32. Каніболоцький, 17. Стрініч, 14. Черебячко (2. Інкум, 56'), 3. Мазух, 5. Мандзюк - 10. Коноплянка, 29. Ротань, 20. Боатенг (8. Джуліано, 46'), 99. Матеус - 9. Калініч, 18. Зозуля (11. Олійник, 69').

Запасні: 16. Лаштувка, 19. Денісов, 30. Шахов, 49. Каверін.

"Металіст": 81. Дішленкович - 17. Пшеничних, 6. Торсільєрі, 30. Папа Гуйє, 3. Вільягра (22. Обрадович, 88') - 19. Торрес, 8. Едмар - 77. Тайсон (23. Бланко, 74'), 11. Соса, 10. Хав'єр (25. Марлос, 90'+4') - 33. Девіч.

Запасні: 29. Горяїнов, 4. Березовчук, 5. Шелаєв,21. Крістальдо.

З перших же хвилин футболісти пішли в розвідку боєм. Не встигли глядачі як слід розсістися на стадіоні, а Зозуля уже встиг влучити в штангу. Далі - більше. Едмар виходить на побачення з Каніболоцьким - але незграбний пас п'ятою на пусте місце псує всю чарівність атаки.

Калинич відповідає - ледве з п'яти метрів не забиває м'яч з прострілу - але той пролітає поруч з штангою. Дуже активний був Девіч - зазвичай Марко починає матч з лавки, але сьогодні він показав, що такого гравця хотіли б бачити у своїй основі багато клубів.

Не випадково на 31-й хвилині Девіч знайшов можливість в боротьбі із захисником відкинути м'яч на партнера - і Соса точно пробиває у дальній кут 0:1. Гол ніяк не змінив хід гри, хіба що команди взяли невелику паузу для того, щоб перепочити. Більш того, під завісу тайму Девіч забив і другий гол - але арбітр через офсайд взяття воріт скасував.

На початку другого тайму виконували соло глядачі - фаєри на поле привели до невеликої заминка. Може це і вплинуло - але незабаром "Дніпро" рахунок зрівняв. Ротань навісив зі штрафного, оборона повітря програла, а на землі спритнішим виявився Матеус - точний і сильний постріл порвав сітку. 1:1

І тут же Марко Девіч отримує пас від Едмара і робить все на найвищому рівні - прийом м'яча був хороший, а удар виявився з тих, які воротарі не беруть – 1:2.

Далі "Дніпро" серйозно взявся за справу. Калинич почав активно використовував свої габарити а Коноплянка пробивав, але Дишленкович парирував його удар в штангу.

Хід матчу змінив фол Вільягри - той завалив біля штрафного Коноплянку. Ротань знову подавав, Калинич до м'яча не дістався, а Дишленкович раптово пропустив його під рукою і не зміг зловити до лінії воріт. 2:2, і окрилені господарі помчали добивати ошелешений "Металіст".

Чимало їм у тому допоміг і Марко Девіч - нападник опинився не до місця в лінії оборони своєї команди, хоча якби не він, то Ротань міг би вибігти на побачення з воротарем. Червона картка - і у харків'ян було кілька напружених хвилин. Але вони вистояли.

Як відомо, в суботу "Динамо" програло "Шахтарю" з рахунком "2:0", а це означає, що боротьба за золоті медалі чемпіонату України ще триває.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: Дніпро і Металіст, харків'янам бронзові медалі, нічиєю
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ