Чт, 2024-04-25, 16:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 3 » Cеред перших переселенців на Марс можуть бути 26 українців
13:03
Cеред перших переселенців на Марс можуть бути 26 українців
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/
Для проекту колонізації Червоної планети Mars One, що пропонує незворотний політ на Марс, було відібрано 26 українців.

За даними Mars One, первинний відбір пройшли 1 тисяча 58 кандидатів. Більшість з них є жителями США - 297 осіб. На другому місці - канадці (75 осіб). За ними слідують громадяни Індії - 62 та Росії.

Тепер відібраним кандидатам належить наступний тур, в якому буде перевірятися їх фізична і психологічна можливість відправитися в незворотний політ.

У вересні бажання відвідати Марс виявили 200 тисяч 586 претендентів. Із загального числа до 2015 року керівники проекту відберуть 24 кандидатів, які в кінцевому рахунку відправляться на Червону планету.

Передбачається, що перші добровольці доберуться до Марса через десять років після старту проекту - 22 квітня 2023 року.

Нагадаємо, проект Mars One з відправлення на однойменну планету в один кінець офіційно відкрив набір учасників 23 квітня. За планами розробників, перші колоністи опиняться на Марсі рівно через десять років, передає УНН.

Завдання проекту, який базується в Нідерландах, полягає у здійсненні пілотованої експедиції на Марс до 2023 року.

Чотири астронавта проекту стануть першими марсіанськими колоністами і проведуть залишок життя в марсіанському поселенні, яке буде побудовано для них технікою, відправленою на Марс завчасно. Вимоги до учасників місії, яка стане першим у своєму роді реаліті-шоу, було оприлюднено на початку 2013 року.

"Для того, щоб відправити людину на Марс, не потрібно ніяких нових винаходів. Можливі затримки, можлива перевитрата бюджету, можливі навіть невдачі, але це можливо", - заявив на прес-конференції керівник проекту Mars One Бас Лансдорп.

Він стверджує, що фонд ще до початку офіційного відбору отримав близько 10 тисяч листів від охочих взяти участь у проекті. До липня 2013 року організація розраховує зібрати близько мільйона заявок у вигляді відеороликів тривалістю в одну хвилину, причому для відсіювання "несерйозних" кандидатів подача заявки коштуватиме до 25 доларів - ці кошти підуть на фінансування етапів відбору.

До липня 2015 року організатори відберуть 24 кандидата в астронавти, які наступні сім років готуватимуться до майбутнього польоту в командах по чотири людини. Перший політ на Марс оцінений в 6 мільярдів доларів. Велику частину першої суми організатори розраховують залучити через продаж прав на трансляцію глобального реаліті-шоу, яке почнеться вже на етапі відбору учасників.

Нагадаємо також, що некомерційний фонд першого в світі космічного туриста Денніса Тіто Inspiration Mars ("Натхнення Марс") збирається відправити двох людей - чоловіка і дружину - у подорож на Червону планету. На відміну від проекту голландців, ця експедиція передбачає повернення на Землю.

Пілотований політ і висадка людини на Марсі - справа недалекого майбутнього, вважає директор управління пілотованих космічних польотів Європейського космічного агентства Томас Райтер. На його думку, люди здійснять посадку на Марс через 20-30 років.

NASA та Управління перспективних досліджень МО США (DARPA) почали роботу над проектом Hundred - Year Starship, спрямованим на створення першого в історії людства космічного корабля з переселенцями на інші планети. Першою планетою для освоєння обраний Марс. До 2030 року на Марс вирушать перші переселенці.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 1154 | Додав: adminA | Теги: Cеред перших переселенців на Марс, 26 українців
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ