Ср, 2024-04-24, 07:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 25 » Через сильні снігопади сотні європейців зустрічали Різдво в аеропортах та спортзалах
13:12
Через сильні снігопади сотні європейців зустрічали Різдво в аеропортах та спортзалах
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

Снігопади завадили сотням жителів Європи потрапити додому напередодні католицького Різдва, повідомляє Associated Press.

Так, у п'ятницю, 24 грудня, адміністрація паризького аеропорту Шарля де Голля була змушена скасувати десятки рейсів через брак рідини проти обмерзання для обробки фюзеляжів літаків. Тільки в першій половині дня в п'ятницю аеропорт Шарля де Голля не зміг прийняти 200 рейсів і стільки ж відправити, повідомляє CNN.

Після обіду в аеропорт із США доставили запас цих рідини і адміністрація аеропорту Шарля де Голля сподівається, що 26 грудня аеропорт повернеться до нормальної роботи, передає Lenta.ru.

Проте ніч напередодні Різдва кілька сотень пасажирів все-таки провели в паризькому аеропорту. Точних даних про кількість пасажирів, вимушених ночувати в аеропорту Шарля де Голля, немає, проте відомо, що для їх розміщення адміністрації довелося додатково закупити 700 матраців та ковдр, а також забронювати десятки номерів у найближчих готелях. Для того, щоб хоч якось скрасити зустріч Різдва в екстремальних умовах, наймолодшим пасажирам, які вимушено залишилися в цю ніч в аеропорту, адміністрація подарувала невеликі подарунки.

Брак рідини проти обмерзання- не єдина проблема, з якою 24 грудня зіткнулася адміністрація аеропорту Шарля де Голля. Вранці в п'ятницю виникла загроза обвалення під вагою снігу стелі терміналу 2E. Пасажири і співробітники були екстрено евакуйовані з небезпечної зони. У 2004 році в результаті обвалення скляного даху в терміналі 2E загинули чотири людини.

Аеропорт Брюсселя через сильний снігопад 24 грудня був змушений закрити всі злітно-посадочні смуги крім однієї. Більшість рейсів з та в аеропорт Брюсселя були скасовані. За оцінками адміністрації аеропорту, зустрічати Різдво в аеропорту змушені кілька сотень людей.

Сильний снігопад вплинув і на роботу аеропорту Дубліна, де скасування та перенесення рейсів 24 грудня торкнулися близько 40 тисяч осіб. Для того, щоб хоч якось компенсувати збій авіасполучення, компанія Irish Ferries ввела додаткові рейси поромів між Ірландією і Великою Британією.

У Великій Британії, де сильні снігопади порушили авіасполучення кілька днів тому, до 24 грудня вдалося відновити роботу більшості аеропортів у штатному режимі. Однак британцям, які добираються додому на Різдво, довелося зіткнутися з перебоями в залізничному сполученні - на деяких напрямках 24 грудня було скасовано до чверті поїздів.

Мешканці та гості Скандинавії, де аеропорти пристосовані для роботи в умовах сильного снігу і низьких температур, також були змушені скорегувати свої плани на зустріч Різдва. Транспортна адміністрація Швеції 24 грудня випустила попередження про "надзвичайно тривожну" ситуацію на авто- і залізничних дорогах, особливо на півдні країни.

У Данії виявилося порушене сполучення між материковою частиною країни і островів Борнхольм. 23 грудня два пороми, на борту яких перебувало близько 400 осіб, не змогли причалити до острова. Лише вранці 24 грудня судна дісталися до порту Ренне і їхніх пасажирів тимчасово розмістили в казармах і спортзалах.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1112 | Додав: Vox_Populi
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ