Сб, 2024-04-27, 04:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 7 » Чинна і потенційна влада України чекає від Путіна подарунків
11:24
Чинна і потенційна влада України чекає від Путіна подарунків
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Сьогодні Росія знову почне називатися "Росією Путіна". Інавгурація "нового" президента відкриє нову сторінку в українсько-російських стосунках, які вже півроку знаходяться в мертвій точці. Що цікаво - і влада, і та частина опозиції, яка чекає свого повернення у владу, чекають, що Путін вирішить газове питання. Причому без вступу України до Митного союзу, пише газета "Сегодня".

"Газова угода, підписана в 2009-м у вимушених умовах, на даному етапі вже стала для України дискримінаційною, а тому її однозначно перепишуть", - упевнений нардеп-"бютівець" Олександр Гудима.

"Все питання в тому, хто його буде підписувати. Я впевнений, що його підпишуть президенти Володимир Путін і Юлія Тимошенко, і вже в наступному році. Причому новий договір дозволить Україні скорочувати обсяги закупівлі газу, і вже через кілька років ми вийдемо на закупівлю в 25 млрд і власний видобуток в тих же обсягах. За таких умов ми зможемо говорити з Росією на рівних, а не так, як зараз, коли 70% споживаного нами газу купується у "Газпрому".

"Не думаю, що Путін буде втягувати нас в Митний союз: він і без України вже досяг багато чого. Для підписання нового договору достатньо розуміння, що Росія не зможе забезпечити ЄС газом в потрібних обсягах без української труби, а тому жодні додаткові умови висуватися не будуть", підсумував політик.

"Новий президентський термін Володимира Путіна стане періодом поліпшення і поглиблення наших відносин", - вважає перший заступник голови фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов.

"Наші країни, як і наші республіки в складі Союзу, пов'язані настільки, що один без одного прожити не зможуть. Думаю, вже в найближчому майбутньому ми домовимося по газу і почнемо вирішувати всі проблеми, що накопичилися. Нас чекає реалізація спільних проектів в цілому ряді галузей, нам необхідно зняти всі питання щодо зони вільної торгівлі СНД. Саме це буде тим першим рівнем інтеграції, вийшовши на який, ми зможемо зрозуміти, наскільки вигідно для обох країн її посилення і перехід на інші рівні - Митний союз або Єдиний економічний простір ".

Але не всі поділяють оптимізм регіоналів і бютівців з приводу ставлення Путіна до України.

"Його повернення означає повернення в Кремль" яструбів ", а значить, лібералізації чекати не доводиться", - говорить нардеп-"нунсівець" Олесь Доній.

"Росія як імперія хоче, як максимум, територіального розширення, як мінімум - розширення сфери свого економічного впливу. Тому слід очікувати посилення просування її інтересів в Україні в усіх напрямках - економічному, політичному, гуманітарному. Мета Кремля - ​​змусити Україну встати на шлях Бєларусі, і тільки в цьому випадку він піде на поступки з газовим питання. Власне, ця лінія проводилася завжди, однак за Медведєва була менш систематизована. Тепер тиск стане системним, і Україні, з її внутрішніми розбратами, протистояти йому буде дуже складно".

Близько трьох тисяч осіб запрошені на інавгурацію президента Росії

Урочиста церемонія вступу на посаду новообраного президента РФ Володимира Путіна відбудеться сьогодні у Великому Кремлівському палаці, повідомляє прес-служба Кремля.

"На церемонію інавгурації запрошено близько трьох тисяч осіб. Серед них - члени уряду Російської Федерації, депутати Держдуми, члени Ради Федерації, судді Конституційного Суду, представники інших федеральних органів державної влади", передає "Інтерфакс-Україна".

Також на заході будуть присутні довірені особи та представники виборчого штабу кандидата на посаду президента Російської Федерації Путіна, інші кандидати, що брали участь у виборах президента РФ 2012 року, голови дипломатичних місій, представники духовенства, діячі науки, культури і мистецтва, громадські діячі.

Церемонія розпочнеться з прощання чинного президента Медведєва з Президентським полком на Соборній площі Кремля.

Майбутній президент присягне в Андріївському залі Великого Кремлівського палацу, де чинний президент Медведєв передасть Путіну символ президентської влади. Путін принесе президентську присягу, після чого голова Конституційного Суду РФ Валерій Зорькін оголосить про вступ Путіна на посаду президента Росії.

Далі Путіну, як верховному головнокомандувачу Збройними Силами РФ, буде передано управління стратегічними ядерними силами Росії.

Після закінчення церемонії всередині Великого Кремлівського палацу на Соборній площі відбудеться представлення Президентського полку, який в цей день святкуватиме 76-у річницю з дня утворення, президенту РФ Путіну з нагоди вступу його на посаду, говориться в повідомленні прес-служби Кремля.

Президент України Віктор Янукович раніше заявляв, що українська сторона на інавгурації президента Росії Володимира Путіна буде представлена на високому рівні.

Раніше повідомлялося, що Віктор Янукович поїде на інавгурацію президента Росії Володимира Путіна, якщо отримає офіційне запрошення. Крім того, президент України хотів зустрітися з Путіним ще до інавгурації, але, схоже, не склалося.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1107 | Додав: adminA | Теги: Путіна подарунків, Чинна, потенційна влада України
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ