Вт, 2024-04-16, 12:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 12 » Чорні скриньки Ту-154, що розбився під Смоленськом, добре збереглися і допоможуть з'ясувати причини аварії
17:24
Чорні скриньки Ту-154, що розбився під Смоленськом, добре збереглися і допоможуть з'ясувати причини аварії
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Екіпаж президентського літака Ту-154, що розбився в суботу, 10 квітня, під Смоленськом, було вчасно поінформовано російськими диспетчерами про несприятливі погодні умови, повідомив віце-прем'єр Сергій Іванов на засіданні президії уряду РФ в понеділок 12 квітня.
Як розповів віце-президент, стан бортових самописців задовільний. Таким чином, вся інформація про політ на них збереглася, а отже, буде отримана в ході розшифровок, повідомляє РИА "Новости".

"Стан самописців - і мовного, і параметричного - задовільний. Він дозволяє проводити детальну розшифровку і аналіз всієї польотної інформації і роботи устаткування літака до моменту катастрофи", - зазначив Іванов.

Обидва самописці було розкрито в Генеральній прокуратурі у присутності представників МЗС і авіаційної влади Польщі. З боку РФ в процедурі брали участь фахівці Міждержавного авіаційного комітету, Міноборони і Слідчого комітету при прокуратурі.

За останніми даними, з-під уламків витягнули 87 тіл загиблих в результаті катастрофи. Як уточнив генеральний прокурор Польщі Анджей Серемет, "тих, що залишилися, витягуватимуть, коли краном піднімуть шматки літака". Тоді експерти сподіваються виявити тіла решти загиблих, після чого вони також будуть відправлені до Москви на впізнання. За даними генпрокурора під уламками літака перебуває ще 9 тіл.

За даними джерела в слідстві, в російську столицю було доставлено 101 труну з тілами і фрагментами тіл загиблих. Тільки 14 тіл можна пізнати без проблем. У більшості випадків доведеться вдатися до генетичної експертизи. На це піде близько чотирьох днів.

Також стало відомо, що у Москві ідентифіковано тіло дружини президента Леха Качинського Марії Качинської. Про це повідомив в ефірі телеканалу TVN24 міністр президентської канцелярії Яцек Сасін.

"Щойно отримали інформацію, що тіло було ідентифіковане", - сказав він. Сасін повідомив, що тіло Качинської планується доставити до Варшави завтра.

Сам же президент Польщі Качиньський повинен був виголосити промову 10 квітня 2010 року на польському військовому кладовищі в Катині під час траурних заходів, присвячених до 70-х роковин катинської трагедії, передає ИноСМИ.

У своїй невиголошеній промові він хотів звинуватити Сталіна в геноциді польського народу.

"У квітні 1940 року було вбито більше 21 тисячі польських ув'язнених з таборів і в'язниць НКВД. Цей акт геноциду було здійснено волею Сталіна, за наказом вищої радянської влади", - планував сказати Качинський.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1085 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ