Чт, 2024-04-25, 03:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 29 » Дешевий седан від Citroen та елітний Range Rover стануть доступними для українців в наступному році
11:44
Дешевий седан від Citroen та елітний Range Rover стануть доступними для українців в наступному році
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Нове покоління Land Rover Range Rover вже можна замовити в Україні, за найдешевшу версію попросять більше 100 тис. євро. За даними офіційного імпортера, перші автомобілі приїдуть до своїх господарів відразу після новорічних свят, в січні 2013 року. На українському ринку Land Rover Range Rover буде доступний в чотирьох комплектаціях HSE, Vogue, Vogue SE і Autobiography.

Сама "базова" версія HSE оснащена дизельним двигуном об'ємом 3,0 л і потужністю 258 к.с. Дорожча версія Vogue отримала той же 3,0-літровий мотор або 4,4-літровий 339-сильний дизель. Vogue SE, крім перших двох моторів, доступний 5,0-літровий мотор. Топова версія Autobiography доступна з моторами 4,4 і 5,0 літрів, пишет Аuto.mail.ru.

Всі автомобілі оснащені восьмиступінчастою автоматичною трансмісією. Британці запевняють, що великий і розкішний позашляховик може мати помірний апетит. Наприклад, найпростіший дизельний мотор витрачає всього 7,5 л на 100 км шляху в змішаному циклі, при цьому динаміка розгону становить 7,9 с до 100 км / ч. Максимальна швидкість складає 209 км / ч. Вартість "базової" версії HSE в Україні склала 101 тис. євро. За найдорожчу і потужну Autobiography попросять 144 тис. євро.

Вже на початку 2013 року компанія Citroen також почне продавати в Україні бюджетний седан C-Elysee.

Прем'єра новинки пройшла на початку осені в рамках Паризького автосалону, французи позиціонують седан як саму бюджетну пропозицію в модельному ряду марки, при цьому готові наділити його фірмовим шармом і традиційними для французьких авто приємною зовнішністю та інтер'єром. Головними конкурентами Citroen C-Elysee на українському ринку стануть корейці Hyundai Accent, Kia Rio і німець з російською пропискою Volkswagen Polo Sedan.

Новинка створювалася спеціально для країн, населення яких віддає перевагу седанам. Збирати автомобіль будуть в Іспанії. В Україну приїдуть C-Elysee з двома моторами. Першим стане 1,2-літровий 72-сильний бензиновий агрегат. Двигун буде комплектуватися механічною КППП або "роботом", витрата палива буде більш ніж скромна, близько 5 літрів на сотню. Другий, більш потужний варіант представляє із себе 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 115 к.с. Також для моделі доступний дизель, але чи прийде він в Україну, поки не ясно.

Відзначимо, що, крім України, седан буде поставлятися в 30 країн, автомобілісти яких також дуже люблять седани. Серед них Іспанія, Португалія, країни колишньої Югославії, країни СНД, Китай, Туреччина та країни Близького Сходу. Вартість Citroen C-Elysee в Україні поки не озвучена, а в країнах Європи вона складе близько 10 тис. Євро.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1066 | Додав: adminA | Теги: українців, Range Rover, седан від Citroen
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ