Пт, 2024-04-19, 08:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 22 » "Дніпро", "Динамо" і "Металіст" залишають турнір - крах України в Лізі Європи
09:50
"Дніпро", "Динамо" і "Металіст" залишають турнір - крах України в Лізі Європи
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Ліга Європи сезону 2012/2013 для України завершена. Дніпропетровський "Дніпро", харківський "Металіст" і київське "Динамо" вибули з турніру. Нездоланним бар'єром для українських клубів стала стадія 1/16 фіналу.

"Бордо" - "Динамо" 1:0 (перший матч 1:1)

Гол: Діабате, 41

"Бордо": Каррассо, Фобер, Планю, Маранж, Пундже, Поко, Сертіч, Тремулінас (Моріс-Бєлай, 85), Обраньяк (Плашил, 85), Діабате, Сайвена

"Динамо": Коваль, Виду, Михалик, Хачеріді, Тайво, Велозу, Аруна, Кранчар (Гармаш, 81), Безус (Гусєв, 46), Ярмоленко, Мехмед (Ідейє, 46)

Агресивний і атакувальний футбол, продемонстрований киянами на "Олімпійському" тижнем раніше, вселяв упевненість у підсумковому успіху "Динамо". Тим більше, що у "Бордо" перед матчем вилетіли через травми кілька основних гравців.

Перші хвилин 15 матчу суперники придивлялися один до одного, після чого кияни, які грали в такому ж складі, як і в першому поєдинку протистояння, позначили свою перевагу і нав'язали супернику свою гру.

Моменти не змусили себе чекати. На 22-й хвилині Мігель Велозу подав з кутового прямо на Ярмоленка, удар якого у дотик перед собою парирував Седрік Корассо. На добивання зовсім трохи не встиг Домагой Віда.

Спас Корассо свою команду і після чудово виконаного Велозу штрафного: француз впевнено виловив м'яч з дев'ятки. Проте вже через кілька хвилин Корассо ледь не "привіз" гол у свої ворота. Голкіпер збірної Франції невдало відбив навіс того ж таки Велозу, прямо на ногу Ярмоленку. Андрій відразу ж спробував покарати суперника, але тут Корассо вже був надійний.

У такому ключі, в атаках "Динамо", поєдинок і підходив до свого екватора. Однак на перерву динамівці пішли, пропустивши м'яч у свої ворота. Французи реалізували перший і єдиний свій момент, коли Діабате виявився найспритнішим у штрафному після розіграшу кутового удару. Нападник вискочив з-за спин захисників і розстріляв ворота Коваля.

Ледве почався другий тайм, динамівці, які отримали, вочевидь, дуже емоційне напучування в роздягальні від Олега Блохіна, кинулися в атаку. Відразу ж на ударній позиції опинився Олег Гусєв, який змінив у перерві Романа Безуса, але вінгер "Динамо" забарився з ударом, і момент було втрачено.

Кияни замкнули суперника на його половині. Вельми активно включився в гру Браун Ідейє, який вийшов замість Мехмеді в перерві. Нігерієць успішно чіплявся за м'яч і створював проблеми обороні "Бордо". При такому штурмі французи про будь-які контратакувальні дії думати перестали, не гидуючи більш надійною в такому випадку "грою на винос".

Тим не менш, незважаючи на всі зусилля киян, "Бордо" вистояв і тепер зустрінеться з "Бенфікою" за вихід до чвертьфіналу турніру. "Динамо" ж залишається боротьба у внутрішньому чемпіонаті за місце в Лізі чемпіонів, разом з "Дніпром" і "Металістом", які також припинили сьогодні участь в Лізі Європи.

"Дніпро" - "Базель" 1:1 (перший матч 0:2)

Голи: Селезньов, 76 (пен) - Шер, 81 (пен)

Вилучення: Калинич, 63 - Фрай, 75

"Дніпро": Лаштувка, Мандзюк, Стринич, Дуглас (Калинич, 53), Федецький (Коноплянка, 31), Жуліано, Чеберячко, Ротань, Зозуля, Селезньов, Матеус (Кравченко, 54).

Євген Селезньов міг стати героєм матчу, але відразу після забитого пенальті змарнував неймовірний момент, не забивши з кількох метрів. Буквально в наступній атаці гості зрівняли рахунок, чим поховали всі надії "Дніпра" на вихід у наступний раунд.

"Металіст" - "Базель" 0:1 (перший матч 0:0)

Гол: Амеобі, 64 (пен)

"Металіст": Горяїнов, Вільягра, Торсільєрі, Папа Гуйє, Фініньо, Торрес (Жажа, 68), Едмар (Бланко, 82), Шав'єр, Марлос (Вілліан, 68), Соса, Крістальдо.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1211 | Додав: adminA | Теги: Динамо, Дніпро, Металіст, турнір
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ