Чт, 2024-04-25, 02:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 9 » До Євро-2012 у Львові випускатимуть французькі автомобілі швидкої допомоги, а для Києва придбають 500 таксі
13:51
До Євро-2012 у Львові випускатимуть французькі автомобілі швидкої допомоги, а для Києва придбають 500 таксі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

8 червня у центрі Львова, на площі перед Оперним театром, відбулася презентація сучасних автомобілів швидкої допомоги фірми Renault, які найближчим часом вироблятимуть на ЛАЗі для потреб Львова у контексті проведення Євро-2012. Участь у презентації взяв віце-прем’єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков, передає УНІАН.

"Машини, які ми сьогодні бачимо, – з Франції, але я думаю, що в найближчі кілька місяців ЛАЗ освоїть більшість деталей. Я думаю, що для Львова – це дуже цікавий проект, тож бажаю і місту, і заводу успіху та процвітання. У зв’язку з наближенням чемпіонату мене сьогодні наповнюють позитивні емоції, з кожним днем все більші, але найпозитивніші емоції будуть після 2 липня, після фіналу", - заявив міністр.

- Для Києва закуплять 500 комфортних автомобілів таксі

"Планується до Євро-2012 випустити від 250 до 400 машин швидкої допомоги. Одна машина буде коштувати від 70 до 80 тис євро, у Франції така машина коштує 100 тис євро. Наскільки мені відомо, далі Renault планує спробувати тут виробляти вантажні машини плюс мікроавтобуси", - зазначив Колесніков.

До кінця року кожне місто, що прийматиме Євро-2012, отримає по 25 таких автомобілів.

На презентації також був присутній президент ФФУ Георгій Суркіс, директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Жак Фор, генеральний директор компанії "Renault Україна" Марк Ле-Грасьє, голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, голова спостережної ради ТОВ "Львівські автобусні заводи" Ігор Чуркін.

Для Києва закуплять 500 комфортних автомобілів таксі

"Укрзалізниця" і аеропорт "Бориспіль" мають намір до кінця року закупити 500 автомобілів для надання послуг таксі, повідомив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков на прес-конференції у Києві.

За його словами, передбачається, що ці автомобілі будуть обладнані кондиціонерами, сучасними лічильниками та іншими пристроями, необхідними для швидкого й комфортного проїзду пасажирів.

Колесніков додав, що, дізнавшись про ці плани, свої послуги державі запропонували одразу кілька приватних компаній-перевізників, проте, оскільки немає повної впевненості в їхній спроможності виконати свої зобов’язання, їм було відмовлено.

Віце-прем’єр зазначив, що держава планує вже до кінця року почати експлуатацію цих автомобілів. "Вже взимку цього року машини почнуть працювати в "Борисполі" й на центральному залізничному вокзалі Києва", – сказав Колесніков.

Зауважимо, що в Донецьку до Євро-2012 купують пересувні євротуалети на суму 3,99 мільйона гривень. Придбано по п’ять чоловічих та жіночих кабінок. Вартість однієї кабінки становить майже 400 тисяч гривень, що дорівнює ціні престижного імпортного автомобіля.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 831 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ