Вт, 2024-04-16, 16:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 17 » До Євро-2012 запровадять нові ПДР, а міліція заговорить по-англійському
16:06
До Євро-2012 запровадять нові ПДР, а міліція заговорить по-англійському
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У січні 2011 року співробітники Міністерства внутрішніх справ України, відповідальні за підготовку до Євро-2012, пройдуть стажування в Англії та інших країнах Європи.

Як розповів у середу на прес-конференції в Києві заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, "у січні ми вже почнемо підготовку в Англії, Європі", передає "Інтерфакс-Україна".

- У МВС очікують ухвалення закону про забезпечення безпеки порядку під час проведення спортивних заходів
- Під час проведення фіналу Євро-2012 міліція працюватиме в посиленому режимі
- В Україні до Євро-2012 з'являться нові дорожні знаки

За його словами, співробітники МВС, відповідальні за підготовку до Євро-2012, від міст, що приймають чемпіонат, і міністерства (по три особи від кожного ГУ МВС) стажуватимуться. Зокрема, передбачено, що спілкуватися під час стажування вони будуть без перекладача, завдяки чому буде визначено їх рівень знання англійської мови.

Ратушняк наголосив, що у міліціонерів, які безпосередньо відповідатимуть за підготовку до Євро-2012, є ще два місяці для того, щоб поліпшити свій рівень англійської мови. "Щонайменше 38 тисяч співробітників міліції нам треба підготувати до знання англійської на розмовному рівні", - повідомив він, говорячи в цілому про підготовку українських міліціонерів до контакту з іноземцями під час проведення чемпіонату.

Ратушняк також наголосив, що днями було проведено тест, за результатами якого рівень знання співробітниками міліції англійської можна оцінити "на слабеньку трієчку".

"Але у нас є ще два місяці", - наголосив він.

Заступник глави МВС акцентував увагу на тому, що контакти уболівальників з гостями формуватимуть імідж правоохоронної системи всієї країни в цілому. Він нагадав, що міліція взяла курси вивчення іноземних мов і, відповідно до відомчих програм, у вищих навчальних закладах МВС передбачено 324 години для вивчення іноземних мов для бакалаврів. Крім того, на базі міліційних вишів у приймаючих Євро-2012 містах введено факультативні години для додаткового вивчення іноземних мов, у середньому по два заняття на тиждень.

У МВС очікують ухвалення закону про забезпечення безпеки порядку під час проведення спортивних заходів

У Міністерстві внутрішніх справ України сподіваються, що наступного року Верховна Рада ухвалить закон про забезпечення безпеки громадського порядку під час проведення масових спортивних заходів.

"Сподіваюся, що наступного року цей закон у нас уже буде", - сказав Віктор Ратушняк.

Він нагадав, що в законопроекті прописано відповідальність організаторів і власників стадіонів. Крім того, цей документ передбачає введення інституту стюардів.

Ратушняк також повідомив, що програма з підготовки стюардів уже є.

"Так працює вся Європа", - зазначив він.

За словами заступника глави МВС, інститут стюардів має бути введено "раз і назавжди", оскільки уболівальники неадекватно ставляться до людей у міліцейській формі, що перебувають на стадіоні.

Він також нагадав, що стюарди перебуватимуть безпосередньо в чаші стадіонів, а міліція забезпечуватиме правопорядок за їх межами.

"Ми підготували пропозицію щодо охорони громадського порядку в місцях проведення чемпіонату", - сказав Ратушняк, висловивши сподівання, що цей законопроект буде підтримано і в 2011 році вже буде введено в дію.

Під час проведення фіналу Євро-2012 міліція працюватиме в посиленому режимі

Під час проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року в приймаючих містах України особовий склад міліції працюватиме цілодобово, а загалом уся міліція працюватиме в посиленому режимі.

"Особовий склад у ці дні працюватиме в цілодобовому оперативному режимі в містах, що приймають Євро-2012", - сказав Віктор Ратушняк.

Він також наголосив, що залучатимуть міліціонерів з інших міст до приймаючих міст, оскільки особового складу місцевої міліції буде недостатньо.

"Особовий склад усієї міліції в ці дні працюватиме в посиленому режимі", - наголосив він.

В Україні до Євро-2012 з'являться нові дорожні знаки

До Євро-2012 Державтоінспекція України має намір підготувати нову редакцію правил дорожнього руху. Про це заявив заступник начальника департаменту ДАІ МВС України Сергій Будник.

За словами Будника, в документ будуть внесені нові дорожні знаки, пов'язані з туристичною інфраструктурою.

"Зараз у Львові в порядку експерименту такі дорожні знаки вже виготовляються. На них на коричневому фоніміститься інформація про туристичні, спортивні об'єкти", - повідомив заступник начальника департаменту ДАІ.

Загалом на дорогах Україні необхідно замінити близько 3,5 тисяч знаків і встановити нових — приблизно 5 тисяч.

Департамент ДАІ має намір винести нову редакцію правил дорожнього руху на суд українських громадян до кінця поточного року.

Крім того, Міністерство внутрішніх справ України сподівається отримати з державного бюджету 290 млн грн на переоснащення своїх підрозділів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як повідомлялося, раніше Кабінет міністрів затвердив нову Державну цільову програму підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Це передбачено урядовою постановою №357 від 14 квітня 2010 року. Держпрограма передбачає збільшення загальної суми фінансування на 15 млрд 790,67 млн гривень - до 142 млрд 448,4 млн гривень.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1267 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ