Пт, 2024-04-19, 05:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Вересень » 29 » До проблем світу та екології Папа Римський вирішив привернути увагу за допомогою поп-рок-альбому. ВІДЕО
11:19
До проблем світу та екології Папа Римський вирішив привернути увагу за допомогою поп-рок-альбому. ВІДЕО
Інші останні Новини релігії на сайті holosUA.com/

Папа Римський, який перебуває зараз з історичним візитом в США, в листопаді цього року випустить музичний альбом, за допомогою якого він сподівається поширити надію, любов і віру серед парафіян. Альбом поп-рок-музики, як її вже встигли охрестити критики, вийде в світ під назвою Wake Up! (з англ. - Прокинься! ​​- ред.), пише The Rolling Stone.

Альбом, схвалений Ватиканом, складатиметься з музичних композицій, в яких понтифік буде доносити до народу священні заклики і уривки зі своїх самих надихаючих промов на різних мовах світу. Слова Папи Римського будуть накладені на поп-рок-музику.

За інформацією джерела, альбом Wake Up! вийде в світ 27 листопада, проте вже зараз доступний передзамовлення музики на сервісі iTunes. Папа Римський звертається до своїх слухачів італійською, англійською, іспанською та португальською мовами. Платівка складатиметься з 11 композицій, які присвячені проблемам світу, честі, екології та допомоги нужденним.

Нагадаємо, в даний час Папа Франциск перебуває з візитом у США. Напередодні він виступив з промовою у Конгресі, а раніше зустрівся з президентом Бараком Обамою.

Виступаючи в США, Папа Римський закликав Конгрес боротися зі зміною клімату і піклуватися про мігрантів, а також відгукнувся завуальованій похвалою про зовнішньополітичні починаннях адміністрації президента Барака Обами. Виступ Папи Римського депутати сприйняли ввічливо, встаючи для овації в найбільш "безпечних" місцях мови і утримуючись від несхвалення там, де понтифік суперечив думку більшості.

Папа Римський говорив по-англійськи з помітним акцентом, тихо і дипломатично. Однак він без вагань зазначив ті сфери, в яких не згоден з більшістю конгресу. Головними з цих тем стали зміна клімату та міграція, за якими позиція Папи близька політиці президента Обами.

Понтифік також висловився на захист мігрантів, заявивши, що потрібно не жахатися їх числа, а дивитися їм в очі і співчувати. "Щоб побудувати націю, ми повинні постійно спілкуватися з іншими людьми, відкидаючи ворожий підхід", - сказав Франциск, виступаючи на спільній сесії конгресу США. "Ми всі були прибульцями", - додав Папа Римський, інтерпретуючи вірш із Книги Левіт Старого Завіту. За його словами, іммігрантів приїжджають до США, щоб поліпшити життя своїх родин. Він також заявив, що світова криза з біженцями являє собою "дуже великий виклик".

Папа Римський також підняв свій голос на захист малозабезпечених. "Політично суспільство зміцнюється, коли переслідує загальні цілі, стимулює зростання всіх своїх членів - особливо в ситуаціях великий уразливості і ризику", - сказав він, особливо зупинившись на допомоги бездомним.

При цьому понтифік висловився на захист традиційної концепції сім'ї. "Наскільки важливою була сім'я при створенні цієї країни! І наскільки вона як і раніше заслуговує нашої підтримки та заохочення", - сказав Папа Римський. "Тим не менше я не можу приховати своєї стурбованості за родину, яка перебуває під загрозою - можливо, як ніколи раніше - зсередини і ззовні", - додав він. У ході візиту в США Папа Римський візьме участь у Філадельфії у форумі католицьких родин.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини релігії | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: поп-рок-альбом, Папа Римський, проблеми світу та екології
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ