Вт, 2024-03-19, 11:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 7 » Екс-голова Держкомрезерву Поживанов притулку не потребує - у нього посвідка на проживання в Австрії
11:33
Екс-голова Держкомрезерву Поживанов притулку не потребує - у нього посвідка на проживання в Австрії
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-голова Держкомрезерву Михайло Поживанов повідомив, що перебуває в Австрії, де отримав посвідку на проживання. Про це він розповів "Газете по-киевски".

Поживанов зауважив, що у червні 2010 року переніс операцію з видалення каменя з жовчного міхура в австрійській клініці "Рудольфінерхауз" (там же у 2004 році лікували Ющенка - ред.). У Відні він познайомився з керівником однієї інвестиційної компанії, який запропонував роботу. За словами екс-чиновника, у Відні він отримує 6 тисяч євро зарплати.

"Я зібрав в Україні всі документи - копії дипломів, довідки з Мін'юсту і МВС, і 6 вересня мені дали дозвіл на проживання та роботу в Австрії", - повідомив Поживанов. Він уточнив, що контракт дійсний до 2015 року, а дозвіл на роботу - до 2012 року.

На запитання про те, чи збирається він просити австрійську владу надати йому політичний притулок, Поживанов сказав: "На відміну від Данилишина, політичний притулок мені не потрібен. У мене є посвідка на проживання. Я майже громадянин Австрії, тільки без права голосу". Водночас екс-голова Держкомрезерву повідомив, що не має наміру домагатися австрійського громадянства.

Поживанов також розповів про свої стосунки з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим і ще одним "регіоналом" Володимиром Рибаком.

"Це не дружба - просто хороші стосунки. У 90-ті, коли в мене був конфлікт із Щербанем і мені погрожували розправою, Рибак і Клюєв мене серйозно підтримали. Зараз я їм передавав звернення, але відповіді не було. Можливо, в цій ситуації вони нічого зробити не можуть", - заявив Поживанов.

Він зазначив, що в Україні в нього залишився будинок на 20 квартир на Воздвиженці в Києві, "будував його на продаж до 2008-го. Одну квартиру готував собі, але так і не переїхав. Зараз цей будинок заарештовано. Ще залишився офіс у столиці".

Як повідомлялося, Служба безпеки України порушила проти Михайла Поживанова кримінальну справу за підозрою в розкраданні 35 млн гривень. Генеральна прокуратура оголосила його в розшук.

З грудня 2007 року Поживанов обіймав посаду голови Державного комітету з державного матеріального резерву, а з грудня 2008 по березень 2010 року - посаду заступника міністра економіки Богдана Данилишина.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 878 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ