Вт, 2024-03-19, 06:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 2 » Євромайдан: визначено найкращі пісні, у фаворитах - головешки, тітушки і "Вітя, чао". ВІДЕО
10:00
Євромайдан: визначено найкращі пісні, у фаворитах - головешки, тітушки і "Вітя, чао". ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Майдан у столиці України стоїть вже більш як місяць, з 21 листопада і далі надихає українських та закордонних музикантів, бардів, ді-джеїв і навіть російських депутатів на нові пісні. Gazeta.ua пропонує нову підбірку революційних композицій.

"Час дати відсіч" - Хочу ЩЕ!

"Ніщо не спинить ідею, час якої настав, підіймайся вверх, скільки разів би не впав. Не зупиняйся, глянь долі у вічі, разом не зламати нас, час дати відсіч! Серед праху, серед вогню не дозволь мені, не дозволь мені впасти. Я плекатиму долю свою, не дозволь її, не дозволь її вкрасти", - співають виконавці львівського альтернативного хіп-хоп гурту "Хочу ще".

"Не треба", "У нас на Майдані" - Вперше чую

На початку грудня музиканти, які грають романтичний байкерський рок, записали дві пісні на підтримку Євромайдану.

Кліп до пісні "У нас на Майдані" хлопці змонтували за ніч. Обидва відео зняли на Майдані та додали кадри з побиття "Беркутом" студентів уночі проти 30 листопада.

"Гітарний перебор" - Майкл Щур

"Забити на сім'ю – це позор, та бізнес твого сина – це перебор!" - співає автор і ведучий програми "АЄОА" на канадському телебаченні "УТ-Торонто" Майкл Щур, якого постійно плутають з українським журналістом Романом Вінтонівим.

Вусатий діаспорянин записав пісню ще у липні. Робив щонайменше дві спроби відзняти на неї кліп. Тоді хотів, щоб поміж основним відеорядом були ролики шанувальників, які на камеру співають кілька рядків із пісні.

Врешті кліп відзняли на Євромайдані 7 грудня. "Кліп простий. Зняли за 3 хвилини", - написав у своїй сторінці на Facebook Майкл Щур. За 3 тижні його переглянули 402 тисячі осіб.

"Вітя, чао"

"А Вітя чао, Вітя чао, Вітя чао-чао-чао! І Межигір'я, і Сухолуччя - музеєм стане завтра все", - співає журналістка Ольга Хуторянець.

Пісню на мотив народної італійської пісні "Belle ciao" часів Другої світової війни записали тележурналісти та громадські активісти.

"ЄвроУкраїнський Гімн" - ТНМК Харківський гурт "Танок на майдані Конго" на репетиції зіграв суміш українського гімну та гімну Євросоюзу.

"Кусочек Счастья" - Скрипiн vs Чечетов

Клубний радіо-дует "Buy One Get One Free" створили композицію на основі інтерв'ю Романа Скрипіна з "регіоналом" Михайлом Чечетовим для hromadske.tv. Вже крилатими стали фрази політика "головєшкі" та "политики украли у детей кусочек счастья".

"Разом і до кінця" - Вітер Знає

Пісню записав дубенський гурт, який вже кілька разів виступав на Майдані. "Подвійно круто співати коли на сцені стоїть Руслана, а щойно зі сцени зійшли Кличко, Порошенко, Луценко і ще багато поважних людей та відомих виконавців, подвійно круто підтримати тисячі людей, що зібралися того вечора піснею, написаною спеціально для них", - написали музиканти на сторінці команди у "Вконтакте".

"Ми прагнемо змін" – СКАЙ

"Ми прагнемо змін, зміни єднають серця, ми прагнемо змін, їхній час добігає кінця", - співає вокаліст гурту Олег Собчук. Він переклав пісню Віктора Цоя "Мы ждем перемен!" українською та виконав на сцені Євромайдану.

"Давай" – Барахта

"Сьогодні ми, а завтра нас, і це повинно статися в останній раз. Вставай, вставай, всім покажи, на що ти здатна, ти жива і я живий", - співає вокаліст київського рок-гурту "Барахта" Дмитро Мельник. Вперше музиканти виконали пісню на сцені Майдану 5 грудня.

"Ганнуся" - Dakh Daughters

"Не починай, Віть, я тебе прошу, це всьо. Вже не помиримось. Скажи Ренату, що це байдуже. Ніякі дєньги не поможуть. Всі не за гроші, це всі знають. Добре, всьо. Йди в сраку, Вітя, па-па", - промовляє у трубку учасниця гурту "Dakh Daughters" Тетяна Гаврилюк.

Дівчата презентували відео, присвячене Євромайдану. На початку репетирують, жартують або й плачуть. Потім виступають на сцені з піснею "Ганнуся". Поміж тим у ролику використовують кадри з мітингувальниками.

"Коли, як не зараз, і хто, як не ми", - скандує у кінці виступу Руслана Хазіпова.

"Гімн тітушок" – Телері

"Очі порожні, підтягнуті тушки — на вулиці міст виходять тітушки", - співають учасники гурту "Телері". Для відео музиканти спеціально переодягнулися в тітушок.

"Майданна колискова" - Сергій Шишкін

"Я люблю свій народ, тих людей на майданах, тих дітей, що танцюють в столиці своїй," - волинський джазовий бард-піаніст Сергій Шишкін написав пісню спеціальну для Євромайдану після відвідин протестів ще протягом 21-24 листопада.

R-EVOlution song from Ukraine

"В жовто-блакитному красива жінка, за свою правду в темниці сидить. Гей! - співає Наталя Гуляєва. - Слова і текст прийшли з відкритого космосу, ледве встигли записати, дуже терміново довелося працювати - ще не допрацьовано, але є ще трансовий і реґі-варіант".

"Єднайся, народе" – ТаРута

"Зберемося роде, єднайся народе", - співає вокалістка київського гурту "Тарута" Олена Романенко. Музиканти присвятили композицію "перевертням у пагонах".

"Ukraina e Sertzevina" - Gogol Bordello

"Україна не окраїна, а серцевина, Україна не окраїна, а центровина. Це Київська Русь, це Запорізька Січ, а тепер варта на Майдані цілу ніч", - американський вокаліст українського походження Євген Ґудзь спеціально для Майдану написав двомовну пісню.

Противники українських протестів теж присвячують пісні Євромайдану, виступаючи проти нього. Навіть російські депутати хочуть захистити Україну від "страшних" мітингувальників на майдані у Києві.

"Украина. Майдан"- Андрій Іванцов

"Нас мільярди, ми проти брехні, братський народ не допустить біди", - співає російський депутат Думи Астраханської області Андрій Іванцов. - Ось уже кілька днів по каналах ТБ ми стежимо за подіями на Майдані, і неможливо уявити, що хтось може залишитися байдужим до того, що діється сьогодні в Україні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1897 | Додав: adminA | Теги: тітушки, головешки, найкращі пісні, чао. ВІДЕО, Вітя, євромайдан
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ