Пт, 2024-03-29, 08:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 19 » Годинник Лукашенка дорожчий за годинник Обами у 85 разів, але дешевший, ніж у патріарха РПЦ Кирила
13:33
Годинник Лукашенка дорожчий за годинник Обами у 85 разів, але дешевший, ніж у патріарха РПЦ Кирила
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Журналісти сфотографували годинник на руці президента Бєларусі Олександра Лукашенка під час його недавнього візиту до Литви, а блогери встановили його марку, повідомляє NEWSru.com.

Фотографії годинника глави бєларуської держави були опубліковані в блозі фотографа Антона Мотолька. Як з'ясував блогер, на руці Лукашенка красується швейцарський годинник Patek Philippe Calatrava 5120j, який коштує майже 17 тисяч доларів або 11 тис євро.

Годинники фірми Patek Philippe зроблені в класичному стилі і коштують дуже дорого. Їх носять багаті люди, політики і глави держав.

Однак модель Patek Philippe Calatrava, яку обрав Лукашенко, назвати дуже дорогою все ж таки не можна. Зазначимо, що Лукашенко носить годинник на правій руці.

До речі, дорогому годиннику віддає перевагу і патріарх Всієї Русі Кирило. У липні під час візиту патріарха в Україну журналісти зняли на його руці годинник марки Breguet вартістю від 28 до 36 тисяч євро. Після галасу в ЗМІ з цього приводу підлеглі Патріарха запевнили, що годинник Кирилу подарували, і, як видно, він взагалі був не в курсі, скільки він коштує.

Куди скромніше ведуть себе у виборі годинника американські президенти. Так, президент США Барак Обама із стратегічних міркувань носить годинник спортивного стилю Jorg Gray 6500, які робляться в Китаї і зазвичай продаються приблизно за 200 доларів. На початку виборчої кампанії Обама носив швейцарський Tag Heuer вартістю 1500 доларів, однак, за порадою політичних радників, після обрання президентом він перейшов на більш демократичну модель годинника.

Не так давно британська газета The Daily Mail розповіла історію походження дешевого годинника Обами. Як виявилося, годинник президенту купили в складчину агенти Секретної служби, які охороняють Обаму. Вони подарували босові новий годинник з емблемою Секретної служби - саме такі, які носять самі при виконанні службових обов'язків.

Як писали ЗМІ, Білл Клінтон, перебуваючи на посаді президента США під час офіційних заходів також одягав годинник Timex Triathlon вартістю всього близько 50 доларів. Колишній президент США Джордж Буш до недавнього часу вважав за краще годинник Timex Indiglo за 50 доларів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 1073 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ