Чт, 2024-04-25, 13:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 29 » Головна нагорода Video Music Awards пішла до Кеті Перрі, а Леді Гага знову шокувала публіку. ВІДЕО
10:10
Головна нагорода Video Music Awards пішла до Кеті Перрі, а Леді Гага знову шокувала публіку. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Головна нагорода Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Відео року" вручена Кеті Перрі за композицію "Fireworks", передає РИА "Новости".

Перрі вийшла за головним "місячним чоловічком" на сцену з дивним убором на голові у вигляді яскраво жовтого куба, який утримувався одним з кутів на рожевому волоссі.

У нинішньому році вона була висунена відразу на дев'ять номінацій і вже неодноразово виходила за нагородами упродовж церемонії.

На найпрестижніший титул претендували також британська співачка Адель з композицією "Rolling in the Deep", бруклінська група Beastie Boys, що записала "Make Some Noise", Бруно Марс з " Grenade" і Тайлер "Творець" з кліпом " Yonkers".

Кліп Бібера "U Smile" названо кращим чоловічим відео MTV

Молодий канадський співак Джастін Бібер отримав нагороду Video Music Awards в номінації "Краще чоловіче відео року" за кліп U Smile.

Минулого року ця нагорода пішла до Емінему з його роботою Not Afraid. Він був номінований і в нинішньому році з композицією Love the Way You Lie.

Сімнадцятилітній Бібер з'явився на церемонії зі своєю дівчиною і намагався виглядати таким, що подорослішав, надівши масивні окуляри.

Канадця як і раніше обожнюють дівчатка шкільного віку, попри те, що інтернет-видання AskMen.com нещодавно поставило його на перше місце в рейтингу обридлих медіаперсон, про яких хотіли б забути 47% респондентів.

Тайлер "Творець" став відкриттям року MTV

Кращим починаючим співаком року за підсумками голосування аудиторії MTV став Тайлер "Творець" (Creator), що отримав свого "місячного чоловічка" на церемонії Video Music Awards.

Чорношкірий хлопець з Лос-Анджелеса відомий як лідер альтернативної хіп-хоп групи з невимовною назвою OFWGKTA, продюсер і відеорежисер.

Своє майбутню кар'єру 20-річний хлопець почав створювати вже в семирічному віці, вів розмальовував власні обкладинки для CD майбутніх уявних альбомів, а в 14 років самостійно навчився грати на фортепіано. Його перший альбом Bastard був самостійно випущений в 2009 році.

Хіп-хопера критикують за його неприйняття популярною в США і, особливо, в шоу-бізнесі гей-культури на тій основі, що у своїх текстах він використовує не прийнятну за американськими мірками лексику на адресу сексуальних меншин.

Минулого року цей титул отримав канадський "диво-хлопчик" - тоді 16-річний Джастін Бібер.

Леді Гага шокувала публіку на відкритті Video Music Awards

Епатажна шоу-дива Леді Гага у черговий раз шокувала публіку на відкритті церемонії Video Music Awards, цього разу з'явившись в чоловічому вигляді.

Двадцатип'ятирічна Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта, яка знаходиться на піку популярності, вийшла на сцену в образі брюнета в чорних офісних брюках і білій "домашній" чоловічій майці, покурюючи самокрутку і випускаючи клуби диму.

Невпізнанна "зірка" піднесла аудиторії досить юмористичный монолог, "пройшовшись" з приводу іміджу платинової блондинки, що пересувається на велетенських каблуках. До речі, публіка, дійсно, уперше побачила співачку без каблуків і платинових перук.

Зал вибухнув оплесками лише коли "Сер Гага" сів за фортепіано і заспівав - тоді "незнайомця" упізнали усі.

Леді Гага в новому іміджі "об'їжджала" верхом піаніно, розпивала, обливаючись, пиво і досить природно зображувала п'яне спотикання неудачливого нью-йоркського тапера. Так королева шоу-бізнесу і найвпливовіша знаменитість, за версією журналу Forbes, представила сінгл "You and I".

Леді Гага також дуже передбачувано отримала нагороду MTV за краще жіноче відео року зі своїм кліпом "Born this way", що став соціальним гімном сексуальних меншин.

Сінгл і однойменний альбом вийшли в травні цього року, відразу прорвавшись в топ-хіти багатьох країн світу, включаючи Billboard Hot 100.

Минулого року вона зривала лаври з кліпом Bad romance.

MTV Video Music Awards, заснована в 1984, вручається виконавцям і авторам за кращі відеокліпи. Лідером з кількості нагород є Мадонна, що перемогла 21 раз, на три нагороди менше у Брітні Спирс, третє місце ділять Пінк і Пітер Гебріел - по 13, а Леді Гага поки що володар 11 "місячних чоловічків", разом з групою Green Day. Переможцям вручають статуетку так званої "місячної людини" - космонавта з прапором з буквою " м" з першої заставки телеканалу.

Минулого року головну нагороду Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Відео року" отримала Lady GaGa за композицію Bad Romance. Емінем завоював статуетки за найкраще відео року серед чоловіків і в стилі хіп-хоп, його популярність в останні роки неухильно зростає. Найкращим дебютантом року оголошено 16-річного Джастіна Бібера.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 928 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ