Пт, 2024-04-19, 22:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 28 » Янукович запропонував Сингапуру створити раду для взаємодії бізнесменів і поділитися досвідом реформ з Україною
13:32
Янукович запропонував Сингапуру створити раду для взаємодії бізнесменів і поділитися досвідом реформ з Україною
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Віктор Янукович пропонує створити українсько-сингапурську Ділову раду для державно-приватної співпраці і постійних контактів між бізнесменами та інвесторами двох країн, повідомляє прес-служба глави держави.

Про це він заявив під час зустрічі прем’єр-міністру Сингапуру Лі Сьєн Луну. "Ми могли б добре співпрацювати для того, щоб отримати результат", - сказав Янукович.

Сторони обговорили перспективи впровадження прямого авіарейсу між Києвом і Сингапуром, а також питання проведення переговорів зі створення зони вільної торгівлі і запровадження безвізового режиму. Крім того, Віктор Янукович запросив Лі Сьєн Луна відвідати Україну.

Також президент зустрівся з президентом Сингапуру Селлапан Раманатаном і заявив, що Україну цікавить досвід реформ Сингапуру.

"Ваші стрімкі кроки показали світу, як можна збудувати нову економіку практично без ресурсів. Тому нашу країну дуже цікавить досвід реформ, які провадить Сингапур, і той успішний шлях, який ним вже пройдений", - сказав Янукович.

Він заявив, що Україна повернулася до прагматичної політики і прагне встановити нормальні взаємовигідні відносини з усіма країнами. "Наші очі дивляться на регіон, який швидко розвивається. Перш за все на Схід. Ми приїхали до Сингапуру як до партнерів, яким готові запропонувати відкриті торговельно-економічні відносини", - сказав Янукович.

Президент наголосив, що Україна також зацікавлена у залученні сингапурських інвестицій. "У нас є для цього великий потенціал", - запевнив Янукович. "Ділова атмосфера у Сингапурі сприяє розвитку бізнесу, і хотілося б трохи цієї атмосфери позичити для України", - сказав він.

За словами Януковича, зараз Україна вийшла на новий шлях ефективного розвитку, в державі встановлено політичну стабільність, і це дало їй можливість розпочати реформи. Янукович запросив Раманатана відвідати Україну.

Зі свого боку, президент Сингапуру побажав президенту України успіхів в реалізації реформ і висловив сподівання, що візит Януковича покладе початок новому періоду розвитку відносин України і Сингапуру. Раманатан також сподівається, що сингапурські компанії допоможуть в реалізації національних проектів в Україні.

Нагадаємо, Янукович 25 березня вирушив у турне азійськими країнами. Він вже відвідав В'єтнам, зараз перебуває в Сингапурі, також відвідає Бруней.

"Відвідування країн Азійсько-Тихоокеанського регіону, країн Південного Сходу входило і входить до подальшого нашого плану роботи, тому що ми знаємо, що тут потужний потенціал розвитку, ці країни розвиваються. Це і наш ринок збуту, це можливість залучення великих інвестицій у нашу державу для розвитку", - сказав Янукович журналістам у Сингапурі в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ