Чт, 2024-04-25, 16:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 23 » Капітан ДАІ погрожував автомобілістам бейсбольною битою. ВІДЕО
19:28
Капітан ДАІ погрожував автомобілістам бейсбольною битою. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

В Інтернет потрапило відео, на якому видно, як молодий чоловік биткою погрожує двом автомобілістам, які з салону своєї машини знімали роботу інспекторів. Пізніше з'ясувалося, що погрожував капітан ДАІ Харківського району, пише
"Фокус".

Автор скандального відео повідомив, що в понеділок увечері він з товаришем виїхав на Окружну дорогу в районі "Баварії", де їхню увагу привернули інспектори ДАІ, які несли службу на приватному автомобілі. Сергій припаркувався неподалік і почав знімати правоохоронців за допомогою відеофіксатора (такі пристрої розташовані на "торпеді" і знімають дорогу попереду автомобіля).

Незабаром до машини інспекторів під'їхав синій Mitsubishi Lancer, водій якого почав про щось спілкуватися з даїшниками. "Ми відразу насторожилися, тому що за кілька хвилин до цього бачили цю ж машину біля іншого патруля, - розповів автор відео. - Закрили двері і стали чекати. Через якийсь час Lancer здав назад і майже впритул під'їхав до нашої машини".

З машини вийшов чоловік і в грубій формі поцікавився, чим молоді люди займаються. А після нетривалого діалогу - узяв з багажника битку і запропонував Сергію вийти з машини. "Хлопці кажуть, що ти за даїшниками любиш полювати? - запитав чоловік. - У тебе дзеркала міцні на машині? А якщо бітою ує...ти? Я тобі даю рівно хвилину, щоб тебе тут і слід прохолов. Якщо я тебе ще раз десь побачу, якщо мені хлопці подзвонять!.." - сказав він.

До цього моменту інспектори на приватній дев'ятці квапливо поїхали. Запис розмови Сергій вирішив викласти на одному з автомобільних форумів міста. Вже через кілька годин з'ясували, що машина зареєстрована на 30-річного Владислава Володимировича Сучова - співробітника відділу ДАІ Харківського району.

У ДАІ підтвердили, що капітан Владислав Сучов у них справді працює. Говорити про відеоролик скандальний інспектор не захотів. "Ніякого ролика я не бачив, на Окружній я позавчора не був, - сказав Сучов. - Lancer синього кольору у мене був, але я його продав. По телефону говорити не хочу. Якби я був упевнений, що ви мене не пишете..."

Звертатися в правоохоронні органи Сергій не збирається: боїться помсти, та й грошей на судову тяганину у нього немає. "У мене в багажнику завжди залізні обценьки - тепер переклав під сидіння водія", - сказав хлопець. Учора увечері в Департаменті ДАІ повідомили, що "за вказівкою начальника Департаменту ДАІ МВС вживаються заходи зі встановлення обставин події, за результатами буде дано правову оцінку".

Автомобілісти називають Сучова "сутенером", завдання якого - збирати "виручені" за день гроші, адже за правилами даїшники не можуть мати при собі великої суми готівки, а місце на Окружній - "хлібне".

Під час заходу начальство давало чіткі вказівки інспекторам, скільки яких протоколів потрібно скласти за день.

Вказівки керівництва ДАІ супроводжуються добірним матом.

"Не змінюємося, поки не буде по вісім протоколів... чотири п'яних потрібно кожен день б...ять передавати..." - говорить один з начальників Державтоінспекції.

Крім цього, інспекторам дають вказівки скільки потрібно затримати водіїв "за перевезення небезпечного вантажу", "порушення правил проїзду залізничних переїздів", а також "правил зупинки і стоянки".

Скандального даїшника звільнили

Героя скандального відеоролика - харківський даїшник, який погрожував водію "ує...ти" бейсбольною битою – звільнено з органів внутрішніх справ. Про це розповів керівник прес-служби Департаменту ДАІ Ігор Клопотій, коментуючи відео, на якому автомобілісти з салону своєї машини знімали роботу інспекторів.

За його словами, Державна автоінспекція провела службову перевірку інциденту. У ході перевірки було встановлено, що 22 березня на Харківській об'їзній дорозі водій та пасажир легковика Kia Cerato знімали на відео роботу даїшників.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1040 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ