Чт, 2024-04-25, 18:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 3 » Карла XVI Густава звинувачують у зв'язках із мафією та участі в оргіях. Шведи хочуть, щоби король пішов
12:51
Карла XVI Густава звинувачують у зв'язках із мафією та участі в оргіях. Шведи хочуть, щоби король пішов
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Шведську королівську сім'ю продовжує лихоманити. Ледве стихли скандали, пов'язані з нацистським минулим батька королеви Сильвії і гуляннями його величності Карла XVI Густава, як спливли дані, які підтверджують зв'язок короля з югославською мафією. Обурені шведи вимагають зречення монарха від престолу, пишуть "Новые известия".

На прилавках книгарень країни з'явилася документальна книга "Шведський хрещений батько" журналіста Кімо Нурі. З неї з'ясовується, що король був частим гостем вечірок з повіями, які організовував югославський мафіозі, повідомляє NEWSru.com.

Ці заходи проходили на приватних квартирах, віллах, у закритих клубах. "У мене є відеозаписи, які показують, як проходили "королівські забави", - визнав в інтерв'ю вечірній газеті Aftonbladet гангстер Мілле Маркович, який володів у 90-і роки нелегальним клубом Club Power у Стокгольмі, - популярним місцем відпочинку короля та його друзів.

У книзі також стверджується, що люди з оточення короля намагалися викупити фотографії, на яких Карл XVI Густав постає у непривабливому вигляді. "П'яний король із сигаретою, що звисає із куточка рота, з цікавістю спостерігає за двома дівчатами, які займаються сексом одна з одною", - описує Нурі один із продемонстрованих йому скандальних знімків.

У пресу потрапив роздрук переговорів одного з близьких друзів короля, бізнесмена Андерса Леттстрема, який намагався викупити компрометуючі матеріали у гангстерів. Залагодити справу "тихо" не вдалося: мафіозі, який володіє компроматом, кілька разів підвищував суму викупу.

Тепер же, після того, як таємне стало явним, гангстер заявив, що готовий опублікувати свій компромат. "У 2013 році я випущу свою автобіографію, одночасно буде створено платний сайт, на якому весь світ зможе споглядати забави короля та його друзів", - сказав він.

Королівський двір ведення переговорів з мафією заперечує. Шведів намагаються переконати, що Леттстрем вів переговори виключно за власною ініціативою, без відома його величності. Наразі бізнесмен уже позбувся посади голови правління однієї з компаній, яку він очолював, і переховується від журналістів.

Шведські оглядачі, аналізуючи пригоди короля, вважають, що пробачити можна все - навіть загули з повіями. Проте, ставши вразливим для шантажу з боку мафії, Карл XVI Густав переступив допустиму межу для голови держави.

Опитування, опубліковані у зв'язку з останнім скандалом, свідчать про небувалий спад популярності монарха. Лише 29% населення вважають, що король повинен залишатися на своїй посаді до смерті, як це прийнято. 63% вимагають, щоб монарх достроково склав свої повноваження, передавши трон кронпринцесі Вікторії.

Нагадаємо, що шведська королівська родина опинилася в центрі секс-скандалу ще в листопаді минулого року. Тоді було опубліковано книгу, яка дискредитує короля, оповідаючи про "цікаву" молодість монарха. Якщо вірити книзі Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken ("Карл XVI Густав - монарх мимоволі"), то 64-річний король в юності розважався в п'яних оргіях і проводив час в джакузі з повіями.

Також автори книги з'ясували, що сербський гангстер Маркович влаштовував вечори для короля і його друзів у підпільному клубі в Стокгольмі.

А трохи раніше наслідну принцесу Швеції Вікторію та її чоловіка принца Даніела звинуватили в отриманні хабара.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 878 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ