Пт, 2024-03-29, 17:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 21 » Керівників ДАІ, які ставили план з протоколів, так і не покарано. (Відео )
10:49
Керівників ДАІ, які ставили план з протоколів, так і не покарано. (Відео )
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Керівники ДАІ Бердянська уникнули відповідальності за вказівки інспекторам, скільки потрібно скласти протоколів. Про це йдеться у "Дорожньому контролі" з посиланням на інспектора ДАІ, який зробив скандальний відеозапис планерки в Бердянську, на якій керівництво роздає підлеглим план з протоколів, повідомляє Українська правда.

Як розповів автор відео, людину, яка була на відео - Федорова В. - не звільнено, він "просто пішов на пенсію за вислугою років і тепер решту свого життя буде жити за рахунок держави", йдеться у повідомленні.

"Наступна людина Буц Денис Сергійович - заступник начальник ДАІ Бердянська, якого згадують на відеоролику як одного з тих, хто забороняє мінятися без порушень - за нього взагалі не згадали ніде, хоча він винен не менше за начальника ДАІ Сидоренка", - розповів інспектор.

Даїшник зазначає, що найголовнішого винуватця - Сидоренка - було покарано простим дисциплінарним стягненням", - йдеться у повідомленні.

"Як пояснив Могильов, через те, що на момент запису відео, він працював на посаді лише один місяць. Але за цей місяць раптово, з незрозумілих причин, залишили підрозділ 6 осіб (під його тиском), і прийшли нові", - заявив інспектор. За його словами, один з нових співробітників стверджує, що "віддав за посаду інспектора ДПС 5000 доларів".

"Також майор Сидоренко отримав чергове звання - підполковник. І це вважається, що він ще не увійшов у курс справи?" - сказав інспектор. "Причину такої ситуації автор відео пояснює просто - раніше новий начальник ДАІ жив і працював командиром роти ДАІ в Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно в Інтернеті з'явилося відео, на якому керівництво Державтоінспекції Бердянська дає вказівки інспекторам, скільки потрібно скласти протоколів. Зокрема інспекторам дають вказівки, скільки треба затримати водіїв "за перевезення небезпечного вантажу", "порушення правил проїзду залізничних переїздів", а також "правил зупинки і стоянки".

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Могильов зазначив, що керівництво ДАІ неправильно розуміє завдання міністерства. "Винні ж не інспектори, а ті керівники, які намагаються за старими мірками ставити якісь абсолютно абсурдні завдання", - заявив він.

Крім того, Могильов повідомив, що керівника підрозділу, який проводив інструктаж, звільнено, а начальник ДАІ Бердянська, враховуючи, що він тільки місяць пропрацював до цієї події, отримав зауваження про "неповну посадову відповідність".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 873 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ