Вт, 2024-04-23, 12:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2010 » Червень » 29 » Хей знову з'явився. Чемпіон WBA має намір перемогти братів Кличків і піти на спочинок
18:52
Хей знову з'явився. Чемпіон WBA має намір перемогти братів Кличків і піти на спочинок
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Як тільки стало відомо, що Володимир Кличко і Олександр Повєткін ведуть торги за право організації свого поєдинку, перервав своє багатомісячне мовчання Девід Хей. Британець заявив, що ніякого поєдинку з Одлі Харрісоном не буде, а насправді він веде переговори з братами Кличками.
Нагадаємо, Хей, незважаючи на те, що регулярно вимагав через ЗМІ від братів зустрітися з ним у ринзі, не відповів на виклик Володимира Кличка, який українець розмістив на Youtube, і не став розглядати пропозиції, чим дав привід ЗМІ ще раз говорити про те, що він боїться і уникає поєдинків з братами Кличками.

Більш того, після виклику 12 квітня на бій від Володимира, Хей перестав спілкуватися зі ЗМІ, чого не робив досі.

До цього ж Хей, як підрахували британські журналісти, протягом 18 місяців мало не щодня розповідав про те, що збирається "струсити" і "очистити" суперважкий дивізіон, позбавивши його від братів Кличків.

Володимир, зробивши кілька спроб викликати Хея на бій через ЗМІ, втомився чекати і взявся до переговорів з командою Повєткіна.

Але 25 червня чемпіон WBA вирішив перервати своє мовчання. Він заявив в інтерв'ю thisisderbyshire.co.uk, що поєдинок з Одлі Харрісоном, який британські ЗМІ встигли вже анонсувати, вигадка самого Харрісона: "чесно кажучи, я не розмовляв з представниками Харрісона. Я читав про цей бій у пресі, але не надавав цьому ніякого значення. Якось я зайшов на один сайт про бокс, де вони навіть називали дату нашого бою. Я просто посміявся. На даний момент ми ведемо переговори з Кличком, намагаємося домовитися з одним з братів. А Одлі просто намагається потрапити на перші сторінки газет. Якщо, якимось дивом, я все-таки опинився б на рингу з ним, думаю, кожна хоч трохи тямуща людина розуміє, чим би все закінчилося. Я б розправився з ним".

Хей ще й досі має намір завершити свою боксерську кар'єру до того, як йому виповниться 31 рік. Британець збирається провести ще максимум три поєдинки, з-поміж котрих, за його словами, мають бути обидва бої з братами Кличками.

"Вважаю, що мені необхідно перемогти обох братів. Кожен з них володіє своїми сильними сторонами і козирями, тому мені доведеться використовувати різну тактику в бою проти кожного, але я думаю, я в змозі перемогти їх обох. Я продовжую говорити, що піду з боксу наприкінці наступного року. Я почав займатися боксом у 10 років, і сказав собі тоді, що піду після тридцяти, і досі я не змінив своєї думки".

Відзначимо, що вчора стало відомо, що промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions і німецька організація Sauerland Event, що представляє інтереси Олександра Повєткіна, проведуть промоутерські торги, на яких вирішиться, хто стане організатором цього поєдинку (якщо перемогу здобуде K2 Promotions, поєдинок пройде в Німеччині, можливо у Франкфурті. А якщо Sauerland Event - бій відбудеться в Москві. Незалежно від результату торгів, Кличко на правах чемпіона отримає поділ гонорару у співвідношенні 75%-25%).

Отож поєдинок Хея з Володимиром, який не приховує, що має намір поквитатися з британцем, тому що в нього особиста неприязнь до нього, найближчим часом можна виключити. Цілком можливо, що британець домовиться про об'єднавчий бій з Віталієм Кличком, переговори якого з Ніколаєм Валуєвим досі не набули якоїсь конкретики.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1104 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ