Пт, 2024-03-29, 16:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 24 » Хоче через суд компенсувати моральну шкоду "Міс Всесвіт-2015", що помилково отримала титул
12:41
Хоче через суд компенсувати моральну шкоду "Міс Всесвіт-2015", що помилково отримала титул
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Аріадна Гутьєррес, що отримала днями помилково титул "Міс Всесвіт-2015", подає в суд. Адвокат 21-річної представниці Колумбії вже повідомив про підготовку позову. Тим часом звернення Гутьєррес у Facebook відразу після скандального фіналу конкурсу зі сльозами на очах набирає десятки тисяч переглядів.

Адвокатська фірма De la Espriella Lawyers Enterprise повідомила у Twitter, що готує позов про компенсацію моральної шкоди, завданої конкурсантці. "Корона - це право, отримане нами, і нас не можуть позбавити її. На даний момент ми складаємо позов", - йдеться в повідомленні.

В адвокатському бюро вважають, що моральна шкода завдана всім 40 мільйонам колумбійців. "Величина шкоди просто неоціненна", - зазначають у компанії.

Також юристи повідомили, що нібито мають докази причетності екс-власника конкурсу Дональда Трампа до скандалу.

Напередодні одіозний кандидат на пост президента США від Республіканської партії в ефірі передачі Today Show на телеканалі Foxnews запропонував вихід із ситуації на конкурсі "Міс Всесвіт-2015". За його словами, потрібно було визнати переможницями і Гутьєррес, і 26-річну Пію Алонсо Вуртсбах, якій врешті і дісталася корона. Це було б "круто" і "добре для бренду Miss Universe", зазначив політик.

Раніше Трамп написав у своєму Twitter, що те, що сталося на "Міс Всесвіт", "дуже сумно". Також претендент на пост президента США нагадав, що продав конкурс півроку тому "по рекордній ціні".

Тим часом відеозвернення Гутьєррес, яке було записано відразу після драматичної фінальної церемонії конкурсу краси, набирає все більше переглядів. На відео колумбійка висловлює подяку і плаче. "Я щаслива, щаслива від того, що зробила, що збулася мрія, спасибі вам всім!" - зі сльозами на очах вимовляє по-англійськи дівчина. У відповідь люди кричать їй: "Ми любимо тебе!".

Фінал конкурсу "Міс Всесвіт-2015" обернувся гучним скандалом. Ведучий програми комедійний актор Стів Харві спочатку повідомив, що титул завоювала Гутьєррес. Дівчина отримала букет і корону з рук переможниці минулого року - своєї співвітчизниці Пауліни Вега. Але після кількох хвилин овацій ведучий усвідомив свою помилку і повідомив, що насправді титул "Міс Всесвіт-2015" належить конкурсантці з Філіппін.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: Міс Всесвіт-2015, титул, моральна шкода, суд
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ