Пт, 2024-03-29, 14:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 1 » Київських "мисливців за мільйонерами" можуть інформувати співробітники банків: третя жертва позбулася 800 тис гривень
14:32
Київських "мисливців за мільйонерами" можуть інформувати співробітники банків: третя жертва позбулася 800 тис гривень
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/
.

Ще одна жертва "мисливців за мільйонерами" позбулася 800 тисяч гривень. За півтора місяці це третє велике пограбування в столиці. У міліції припускають, що інформацію можуть "зливати" співробітники банків, і радять наймати охорону, пише "Комсомольская правда в Украине".

НП сталася на вулиці Мельникова. 30 березня 36-річний чоловік, який працює інструктором з парашутного спорту у військовій частині Вінниці, а в Києві орендує квартиру, вийшов з дому з трьома сумками. В одній з них був ноутбук, в другій - 800 тисяч гривень, в третій - пістолет з гумовими кулями, для самооборони. Та скористатися зброєю він не встиг - напад виявився занадто раптовим. Двоє грабіжників побили чоловіка та відібрали у нього все.

Як розповіли в столичній міліції, 300 тисяч гривень становили особисті заощадження потерпілого, а ще півмільйона були позичені у знайомої для розвитку бізнесу (дружина інструктора - власник СТО).

"Грабіжники були без масок, потерпілий зумів описати прикмети одного з них, складено фоторобот. Міліція опитала жителів будинку, біля якого сталося пограбування, водіїв на стоянці і власницю салону, яка, власне, позичала гроші. Розшук триває", - розповів начальник прес-служби столичного міліцейського главку Володимир Поліщук.

За його словами, про те, що інструктор нестиме гроші, знало дуже обмежене коло осіб, але очевидно, що злочин стався за наведенням.

У столичній міліції не відкидають версії, що інформацію про "жирних" клієнтів злочинцям можуть "зливати" співробітники банків.

"Перш ніж зняти гроші з рахунку, клієнт має попередити банк про те, яка сума йому потрібна. Прийнявши заявку, банк призначає день і приблизно час: наприклад, до або після обіду, - говорить Андрій, співробітник одного з підрозділів міліції. - Отже, відомо, коли може прийти людина, а відстежити її - справа техніки. Здаючи великі суми грошей, клієнт не повинен попереджати банк. Але він може попередньо поцікавитися видами вкладів, умовами отримання відсотків, обмовитися про суму, яку хотів би вкласти, і таким чином теж опинитися "на мушці".

"Дивує безпечність людей, які переносять великі суми грошей, не подбавши про охорону, - каже Володимир Поліщук. - Послуги двох охоронців ДСО коштують близько 100 гривень за годину. Це озброєні міліціонери в бронежилетах, один вид яких налякає грабіжників".

За останні півтора місяці це третє зухвале і велике пограбування в Києві. 16 лютого в Печерському районі на вулиці Щорса постраждав адміністратор однієї з мережі супермаркетів побутової техніки. Він зняв з рахунку в банку 908 тисяч доларів і, підійшовши до автомобіля, поклав кейс з готівкою на заднє сидіння машини. Грабіжник вихопив з салону гроші у той момент, коли адміністратор збирався сісти поруч з водієм.

Другий випадок стався 24 лютого на вулиці Володимирській. Тоді грабіжники вирвали з рук чоловіка целофановий пакет з двома мільйонами гривень. За словами постраждалого, він зняв гроші в одному з банків і мав намір покласти їх у відділення "Сбербанку Росії".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 947 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ