Пт, 2024-04-19, 03:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 23 » Компанія Ferrari створила унікальний суперкар за замовленням торговця нерухомістю зі США
15:27
Компанія Ferrari створила унікальний суперкар за замовленням торговця нерухомістю зі США
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Американський торговець нерухомістю Пітер Каліков не побоявся заявитися в Маранелло і попросив виготовити йому Ferrari в єдиному екземплярі. І трапилося диво - італійці всі ці побажання вислухали і виготовили містерові Калікову автомобіль, який і представили на конкурсі "Автомобільної краси" Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Машина отримала назву Ferrari Superamerica 45, і, як і просив Каліков, цей суперкар так і залишиться виготовленим в єдиному екземплярі, пишуть "Автоновости".

За що ж містер Каліков удостоївся такої честі? Все дуже просто - Каліков є давнім і вірним шанувальником спорткарів Ferrari. Адже ще в далекому 1966 року він придбав перший автомобіль в свою колекцію - блакитний Ferrari 400 Superamerica 1961 року випуску. А Ferrari Superamerica 45 - це не що інше, як подарунок самому собі коханому в ознаменування сорокап'ятирічної річниці з моменту купівлі першого Ferrari.

Як і належить "ювілейному" автомобілю, Ferrari Superamerica 45 забарвлений в блакитний колір, причому колір повністю ідентичний тому, яким забарвлений Ferrari 400 Superamerica Калікова. Крім того, машина має двобарвні колісні диски, хромовані радіаторні ґрати, алюмінієві стійки вітрового скла, дверні ручки і корпуси дзеркал.

Що стосується технічної "начинки", то перед нами машина Ferrari 599 SA Aperta, у якої м'який верх замінений на жорсткий. Якщо бути точнішим, то дах зроблений з карбону і має той же самий механізм складання, як і у Ferrari 575M Superamerica 2003 року. Тобто дах не забирається в багажник, а вкладається поверх нього. У іншому ж автомобіль повністю ідентичний Ferrari 599 SA Aperta. Під капотом розташовується дванадцятициліндровий шестилітровий двигун потужністю 670 к.с., з яким агрегатується шестиступінчаста роботизована КПП.

У скільки Ferrari Superamerica 45 обійшовся містерові Калікову - невідомо. Ясно, що американський колекціонер розлучився з дуже великою сумою, оскільки тільки автомобіль-донор - Ferrari SA Aperta - коштує 535 000 дол. Втім, Калікова подібні "дрібниці" вочевидь не бентежать. Гроші приходять і йдуть, а витвори мистецтва, яким з повною на те підставою можна назвати Ferrari Superamerica 45, залишаються. Вже в автомобільній історії точно.

Слід зазначити, що раніше Ferrari оголосила про появу нової легенди - італійська компанія представила свій новий суперкар під назвою Ferrari FF. Букви FF в даному разі позначають Ferrari Four. А це означає, що перед нами повноприводна Ferrari. І це справжня сенсація - досі всі серійні Ferrari мали привод лише на задню вісь.

Нова Ferrari FF прийде на зміну великий 612 Scaglietti. Завдовжки FF перевищує 4,9 м, а в салоні є чотири повноцінні крісла, та до того ж і багажник тут теж дуже пристойний - мінімум 450 л, а якщо скласти задні крісла, то й усі 800 л.

У рух повноприводна Ferrari приводитиметься 12-циліндровим бензиновим двигуном об'ємом 6,3 л, який видає 660 к.с. і 683 Н-м. Для порівняння, стара 612 Scaglietti мала мотор об'ємом 5,75 л, а його потужність становила 540 к.с.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1074 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ