Чт, 2024-04-25, 14:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 28 » Криміналізують обстановку в Україні за допомогою "злодіїв у законі" спецслужби РФ - заступник Деканоїдзе
16:46
Криміналізують обстановку в Україні за допомогою "злодіїв у законі" спецслужби РФ - заступник Деканоїдзе
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Російська Федерація значно посилює свій вплив на кримінальний світ в Україні, а через нього - і на погіршення криміногенної ситуації на території нашої держави.

Про це заявив перший заступник глави Національної поліції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян у статті для DT.UA.

За його словами, серед "злодіїв у законі" і "кримінальних авторитетів" є громадяни не лише України, але також Грузії, Азербайджану, Вірменії, і найбільше - Російської Федерації.

"В Україні простежується насичення і активізація діяльності організаторів і керівників злочинних угруповань, які отримали громадянство і статус "злодія в законі" на території Російської Федерації. У зв'язку з цим вони перебувають під впливом спецслужб РФ і використовуються останніми для збору інформації і дестабілізації криміногенної обстановки в регіонах України", - зазначив Троян.

Він стверджує, що все частіше надходить інформація про створення лідерами кримінального середовища власної контррозвідки, до складу якої входять справжні професіонали - колишні працівники правоохоронних органів, завчасно нейтралізують активність спеціальних служб і підрозділів.

"Майже у кожного більш-менш впливового "злодія в законі" є високопоставлений покровитель, а іноді - і зв'язки з представниками медіа, які на замовлення організовують розміщення потрібних публікацій, в тому числі таких, які дискредитують ту чи іншу посадову особу", - заявив Троян.

Він констатує, що окремі злочинні угруповання створені для забезпечення економічних інтересів олігархічно-монополістичного капіталу і фінансуються з непідконтрольної державній владі частини України.

Крім того, за його словами, протиправна діяльність учасників злочинної організації націлена найчастіше на отримання прибутку від незаконного використання легальної економіки і корупційних схем, тобто має на меті системне розкрадання національного багатства.

"У Верховну Раду поданий законопроект №1188 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо відповідальності для "злодіїв у законі" і злочинів, скоєних злочинними угрупованнями). Ухвалення цього закону могло мати історичне значення як всередині нашої держави, так і на міжнародному рівні. Але 17 травня 2016 року закон відхилили. Не голосували (можливо, з особистих або політичних переконань) депутати, які не зрозуміли або не хотіли зрозуміти важливість такого рішення. Це "Опозиційний блок", "Відродження" (один голос - "за"), "Воля народу", фракція Радикальної партії", - йдеться в статті.

"Ми розраховуємо, що законодавці обов'язково знову представлять новий законопроект у парламент. Ми не відступимо від своїх переконань, які полягають у тому, що за організацію і керівництво криміналом несуть відповідальність т.зв. злодії в законі і кримінальні авторитети.

А значить, покарання їх має бути суворим і неминучим. Основою цих змін знову стане норма, згідно з якою "злодій в законі" матиме свій відповідний кримінальний статус і в правовому сенсі, з чітким юридичним визначенням", - зазначає Троян.    

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 888 | Додав: adminA | Теги: спецслужби РФ, Кримінал, злодії у законі, Україна, заступник Деканоїдзе
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ