Чт, 2024-04-18, 18:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 17 » ЛЄ: "Динамо" провалило перший матч. А "Металіст" став тріумфатором
14:51
ЛЄ: "Динамо" провалило перший матч. А "Металіст" став тріумфатором
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

   У четвер, 16 вересня, відбувся дебют трьох українських клубів - київського "Динамо", львівських "Карпат" і харківського "Металіста" - у груповому раунді другого за значимістю клубного турніру континенту - Лізі Європи. Результату всі троє домоглися різного: кияни зганьбилися, не зумівши вдома виграти у БАТЕ, львів'яни драматично програли "Борусії" на останніх секундах, а харків'яни феєрично розбили дощенту "Дебрецен".

"Динамо"

Група E

1. АЗ Алкмаар - 3

2. БАТЕ - 1

3. "Динамо" - 1

4. "Шериф" - 0

Цілком можливо, що через пару годин на інформаційних просторах з'явиться новина про відставку головного тренера київського клубу Валерія Газзаєва. Нагадаємо, одразу після поєдинку з БАТЕ фахівець заявив в роздягальні команди, що "не хоче більше працювати, так як нічого не виходить". Після цього вийшов до журналістів і заявив їм: "Все дуже погано. Результат нас не влаштовує, гра в другому таймі теж. Якщо все так погано, то винна одна людина - головний тренер. Завтра я спробую зв'язатися з президентом і будемо вирішувати це питання".

Коли Газзаєв приймав "Динамо", влітку 2009 року, він заявив, що у своїй грі кияни будуть наслідувати "Барселону", а через три роки виграють Лігу чемпіонів. На ділі Валерій Георгійович також почав дуже непогано, розгромивши у чемпіонаті кількох суперників підряд. Потім же його відносини з динамівськими уболівальниками почали стрімко погіршуватися.

Почалося все з поразки "Закарпаттю", що було сприйнято не інакше як ганьба. Потім був виліт з Ліги чемпіонів, трансфер в "Локомотив" улюбленця київських фанів Алієва і програш чемпіоната "Шахтарю", хоча по ходу турніру "Динамо" мало перевагу в 9 очок. Розмови про відставку продовжилися вже у цьому сезоні, коли "Динамо" спочатку без шансів поступилося у Полтаві "Ворсклі", а потім не змогло пройти в груповий раунд Ліги чемпіонів, поступившись "Аяксу"... І ось тепер БАТЕ.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс весь час підтримував тренера в ЗМІ. Після поразки від "Аякса" Суркіс не став звільняти Газзаєва, заявивши, що він допрацює свій контракт до кінця. Як буде цього разу ми дізнаємося вже скоро, Суркіс пообіцяв не затягувати: "Я чув, що на прес-конференції сказав Валерій Георгійович, ми з ним завтра поспілкуємося. Я не люблю приймати емоційні рішення. Про результат нашої розмови ви дізнаєтеся дуже швидко".

"Карпати"

Група J

1. Боруссія - 3

2. ПСЖ - 3

3. "Карпати" - 0

4. "Севілья" - 0

Навряд чи перед матчем з дортмундською "Боруссією" хто-небудь міг уявити собі сюжет, в якому "Карпати" спочатку відіграють два голи, потім виходять вперед, на останніх хвилин матчу втрачають перемогу, а на останніх секундах - і нічию. Але саме так і сталося.

"Карпати" своїм сміливим стилем гри ще після матчу кваліфікації з "Галатасараєм" закохали в себе українських вболівальників. Поєдинок з "Боруссією", не дивлячись на поразку, також додасть львів'янам шанувальників. Команда Кононова, не зважаючи на імена та авторитети, намагалася з усіх сил і була близька до того, щоб набрати очки, але не вистачило досвіду і класу.

Кононов: "Думаю, що гра видовищна і цікава була. Вважаю, що ми мало в чому супернику поступилися, хіба що в одному забитому м'ячі... Після матчу в роздягальні я сказав футболістам: сьогоднішньою грою ви заслужили не тільки оплески на стадіоні, але й оплески тих глядачів, які були перед екранами телевізорів".

"Металіст"

Група I

1. "Металіст" - 3

2. ПСВ - 1

3. "Сампдорія" - 1

4. "Дебрецен" - 0

Витративши серйозні гроші, за українськими мірками, на трансфери бразильців Тайсона і Шав'єра, "Металіст" не прогадав і отримав дуже гарне посилення. Навіть враховуючи, що обидва поки тільки пристосовуються до гри нової для себе команди, користі від них у рази більше, ніж, скажімо, від багатомільйонного Андре з "Динамо" і навіть, але в дещо меншій мірі, "Гірника" Едуардо.

Маркевич: "Чесно кажучи, починали ми досить важко, була рівна гра. Багато помилок припускалися, особливо в перші 15 хвилин, але після забитого гола трохи заспокоїлися. Ну і видалення зіграло нам на руку. Другий тайм ми, в принципі, догравали... На виїзді з таким рахунком виграти, це, звичайно, успіх тренера і команди. Тим більше, проти хорошої команди".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 975 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ