Чт, 2024-03-28, 11:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 8 » Легендарні Red Hot Chili Peppers у Києві виступили: шалена енергія, жахливий звук та Вакарчук у фан-зоні
13:47
Легендарні Red Hot Chili Peppers у Києві виступили: шалена енергія, жахливий звук та Вакарчук у фан-зоні
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

У середу 6 липня на НСК "Олімпійський" стартував дводенний рок-фестиваль U-Park (другий концерт пройде 8 липня), хедлайнерами якого першого дня був американський гурт Red Hot Chili Peppers, передають "Вести".

Їхнього другого візиту в Україну фани дуже чекали, навіть підготували флешмоби.

"Перці" не стали мучити очікуванням своїх фанів і з'явилися перед глядачами усього через 10 хвилин після заявленого в афіші часу, передає ТСН.

Стадіон вибухнув оплесками, щойно фронтмен RHCP Ентоні Кідіс вийшов на сцену. На першій пісні Can't Stop, під яку на ринг виходить Володимир Кличко, запустили в небо кульки червоного кольору.

За цим треком пішли не менш знаменита "Dani California", "Scar Tissue" і свіжий сингл "Dark Necessities".

На третій пісні фани влаштували своїм кумирам "ілюмінацію" у вигляді українського прапора: одна фан-зона на полі включила телефони і сяяла жовтим кольором, а друга частина фан-зони і трибуни - синім.

Публіка не стримувала емоцій – нестримно танцювала, аплодувала і перебувала в ейфорії від улюбленої музики. Однак під час виконання пісні Nobody Weird Like Me у "перців" вирубився звук. Не було чутно ані Кідіса, ані гри музикантів.

Звук зникав ще декілька разів. Глядачі лишилися розчарованими неприємним інцидентом, про що лишили багато невтішних відгуків у Мережі.

Варто зауважити, що Red Hot Chili Peppers відіграли концерт "на ура". І хоча "перцям" вже за 50, вони стрибали сценою, отримуючи кайф від того, що роблять. Була й фірмова хода Флі на руках, й оголений торс Кідіса, і його неймовірний вокал. Однак те, що сталося зі звуком, внесло свої корективи у це свято.

Директор фестивалю UPark, у рамках якого виступали RHCP, Микола Ісидорів, пояснив через що були проблеми зі звуком.

"Виплачує гонорар і займається загальною організацією продакшн-компанія, яка здійснює збір звуку, світла, привозить його до України, монтаж на майданчику, а також техніки артистів. І в тому ж числі не останню роль грає звуковик артиста. На цьому звуці відіграли The Hardkiss, чудовий звук був, Nothing But Thieves – чудовий звук був, The Kills – чудовий звук був... У ситуації, яка склалася, наскільки я зміг розібратися, відбувся якийсь збій у звуковика гурту, тому що безпосередньо під час виступу вони міняли і перепрошивали свій апарат. Апарат, грубо кажучи, контрольний центр – управляє всім звуком, він прошивається безпосередньо ними. Щось пішло не так і під час виступу звуковик міняв прошивку. Вони закатували туди екстрено запасні консолі та перепідключали все це", - розповів Ісідоров.

Зауважимо, що на концерті RHCP побував фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.

"Колись в 1991 році я записав цю пісню на цілу сторону касети 10 раз підряд", – підписав він відеоролик з концерту, де підспівує рокерам.

Крім нього, на концерті американців побувало багато українських знаменитостей, серед яких Ольга Горбачова, Володимир Дантес, Дмитро Шуров з дружиною і сином і інші.

Зауважимо, що багато хто, обговорюючи концерт ще до його початку, не приховував, що з'явиться на стадіоні не раніше 20.00, тому що планують йти тільки заради RHCP. Тому до 16.30, коли з півгодинним запізненням на сцену вийшов перший учасник - наші The Hardkiss, - було заповнено лише чверть стадіону. Народ сприйняв їх добре, але особливо бурхливо відреагували на їхній хіт Make-Up, а не на пісню Helpless, з якої вони брали участь у нацвідборі на "Євробачення".

А під час виступу другої групи - Nothing But Thieves - почався дощ. Отож із фан-зон, які були прямо на ігровому полі, люди поховалися під навіси, і музикантам довелося виступати перед порожнім майданчиком. До того ж їхня музика виявилася досить складною - враження на публіку справив хіба що гучний фальцет соліста.

І тільки під час виступу The Kills публіки на полі стало помітно більше, але їхня солістка Елісон Моссхарт - блондинка в шортах поверх штанів - публіку не розворушила. По тому, як народ за межами арени налягав на шашлики і бургери, було зрозуміло, що більшість прийшла сюди відразу після роботи.

Черга по наїдки вишикувалася на кілька десятків метрів. А для гурманів навіть смажили на вогні цілого баранчика по 30 грн за 100 г. Правда, столиків людям вочевидь бракувало, щоб комфортно влаштуватися. Любителям же екстрим-спорту пропонувалося покататися на скейті на спеціально встановленій гірці. Тому, хто зможе це зробити, обіцяли приз - 2 тис грн.

Не минулося і без труднощів - рюкзаки, селфі-палиці просили здавати в камери схову, але виявилося, що їх на стадіоні недостатньо, і багато меломанів кинулися шукати місця, куди можна прилаштувати свої рюкзаки.

"Мені вдалося закинути речі своєї знайомої в офіс, яка працює поруч з НСК. Охоронці на вході говорили, що повідомлення про те, що з поклажею пропускати не будуть, мало прийти на електронну пошту, але я купував квитки в касі за готівку, а не через інтернет, і ніяких попереджувальних листів не отримував. Це потрібно було вказати на афіші чи на кожному квитку. Цей момент варто врахувати тим, хто прийде на Muse у п'ятницю", - розповів один із приїжджих.

Нагадаємо, легендарні "перці" раніше вже відвідували українську столицю. Так, влітку 2012 року вони дали концерт на НСК Олімпійський. Музиканти вийшли на "біс" у футболках київського "Динамо", а бас-гітарист Майкл Флі Бальзарі зізнався в любові до українців, пройшов половину сцени, стоячи на руках і дав слово повернутися ще.

Перший київський концерт RHCP відбувся в рамках світового турне в підтримку їхнього альбому I'm With You.

За інформацією організаторів, концерт Red Hot Chili Peppers тоді відвідали близько 20 тисяч осіб.

Зауважимо, що другий день фестивалю UPark відбудеться 8 липня. Разом із Muse на сцену вийдуть Poets of the Fall, My Vitriol та Hurts.

   

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: Енергія, жахливий звук, Київ, Red Hot Chili Peppers, фан-зона, Вакарчук
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ