Чт, 2024-03-28, 13:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 20 » Лікарі б'ють на сполох: двоє здорових дітей осліпли через брак вітамінів в раціоні
10:36
Лікарі б'ють на сполох: двоє здорових дітей осліпли через брак вітамінів в раціоні
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

Після того, як в лікарню "Дана" в Тель-Авіві надійшли кілька дітей з серйозними проблемами зі здоров'ям, викликаними нестачею вітамінів, лікарі клініки вирішили нагадати батькам про необхідність збалансованого харчування для дітей. У той же час, якщо у вашого малюка дакриоцистит новонароджених, то вони радять детально вивчити інформацію на медичному сайті.

У той же час, як мінімум, у чотирьох пацієнтів дитячої клініки "Дана" проблеми зі здоров'ям були викликані неправильним харчуванням. Сайт "Мако" пише, що двоє підлітків осліпли в результаті нестачі вітамінів, ще у двох дітей з тієї ж причини виникли проблеми з кістками.

У всіх випадках пацієнтів на лікарняне ліжко привело неправильне харчування. Батьки скаржилися лікарям на те, що їх діти дуже "розбірливі" у їжі. З'ясувалося, що один з підлітків тривалий час відмовлявся їсти що-небудь, крім шніцелів, а інший їв тільки бутерброди з шоколадною пастою і т.д.

Один з пацієнтів був госпіталізований з нестерпними головними болями. Під час огляду з'ясувалося, що підліток осліп на одне око. Лікарі дійшли до висновку, що причиною цього стану стала нестача вітаміну A, що викликала високий внутрішньочерепний тиск. Після того, як його харчування було скориговано, зір почав повертатися. Однак, на думку лікарів, їхній пацієнт навряд чи повністю видужає, йому загрожує інвалідність.

Газета "Едіот Ахронот" пише, що 6-річний хлопчик поступив до лікарні з сильними болями в кістках, що виникли в результаті браку вітаміну С. Під час огляду лікарі також помітили, що у нього кровоточать ясна.

Батьки всіх пацієнтів скаржилися лікарям, що вони "втомилися воювати" з дітьми за столом, і, в результаті, дозволили чадам харчуватися так, як їм подобається. Здавшись, батьки не думали про те, до яких наслідків може призвести одноманітний раціон, в якому відсутні необхідні для організму речовини і вітаміни.

Професор Авіва Фаталь-Вельбскі в інтерв'ю "Едіот Ахронот" говорить про те, що зайво "розбірливі" в їжі діти можуть страждати від дефіциту вітамінів через обмежене число продуктів, що входять в їхній раціон. При цьому зовні вони можуть виглядати абсолютно здоровими, так як вони разом з їжею отримують достатньо калорій. Однак харчова цінність продуктів, що входять в їх раціон, вкрай низька.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1259 | Додав: admin | Теги: дакриоцистит, dacryocystit.com.ua
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ