Пт, 2024-04-19, 22:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 12 » Міліція не впускала дружину Луценка до нього в палату майже годину. Лікарям забороняють говорити про екс-міністра
20:28
Міліція не впускала дружину Луценка до нього в палату майже годину. Лікарям забороняють говорити про екс-міністра
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Співробітники міліції, які охороняють вхід у палату до колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, пустили його дружину Ірину у відділення гострих отруєнь міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД), де знаходиться палата її чоловіка. Конвой пропустив Ірину Луценко після майже годинного очікування, передають "Українські новини".

У палату також занесли телевізор і книги, які дружина й брат екс-міністра принесли в лікарню.

- Медики: Луценко помре, якщо не перестане голодувати і не вийде на свободу

Раніше співробітники міліції, які охороняють вхід у палату до Луценка, відмовлялися впустити до нього його дружину без дозволу головного лікаря.

Дружина екс-голови МВС Юрія Луценка прийшла 12 травня провідати свого чоловіка в лікарні швидкої медичної допомоги, але начальник конвою не впускав її у відділення, мотивуючи тим, що на дозволі слідчого Генпрокуратури не стоїть підпис згоди лікаря на відвідування Луценка, передає "Інтерфакс-Україна".

Також начальник конвою сказав їй, що наразі лікар проводить огляд її чоловіка, а тому їй треба зачекати.

Головний лікар ЛШМД Олександр Ткаченко заявляв, що для того, щоб дружина Луценка потрапила в палату до чоловіка з дозволу, який надав слідчий Генеральної прокуратури, його підпис на цьому документі не потрібен. Про це він повідомив журналістам під дверима відділення гострих отруєнь лікарні, де знаходиться палата Луценко.

Головлікар підкреслив, що дозвіл на відвідини входить у даному випадку виключно до компетенції Генпрокуратури, тому не потрібно в цю ситуацію вплутувати персонал лікарні.

11 травня Ірина Луценко отримала дозвіл на таке відвідування від Генпрокуратури.

Раніше Адміністрація Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги повідомила, що стан Луценка середньої ступені важкості. Йому було виставлено діагноз: хронічний панкреатит в стадії загострення, хронічний гастродуоденіт, нейроциркулярна дистонія по кардинальному типу та цукровий діабет, другого типу. Про це йдеться в довідці наданій слідчому Генпрокуратури. Лікарі зазначають, що Луценко був доставлений до лікарні в такому стані.

Як повідомлялося, після того, як суд продовжив Луценку термін утримання під вартою, екс-міністр оголосив, що з 22 квітня розпочинає голодування. За інформацією Генпрокуратури, до 4 травня включно Луценко добровільно їв поживну суміш.

10 травня слідчий Генпрокуратури дозволив перевести Луценка з медчастини СІЗО до лікарні швидкої допомоги для проведення медичного обстеження в умовах стаціонару.

Луценко перебуває в СІЗО з 26 грудня 2010 року. Йому пред'явлено остаточне обвинувачення у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групи осіб), ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем, що завдало значної шкоди охоронюваним законом правам громадян, скоєне працівником правоохоронного органу).

Медики: Луценко помре, якщо не перестане голодувати і не вийде на свободу

Між тим, медперсонал лікарні не говорить про діагноз Луценко, посилаючись на те, що сам пацієнт не бажає, щоб ЗМІ про це знали. Медики заявляють про загрозу життю екс-міністра, якщо він продовжуватиме голодування, пише "Сегодня".

"Ви знаєте, нам головлікар заборонив говорити про Луценка. Можу сказати, що він схуд майже на 20 кілограмів. Так різко худнути не можна! Одна моя знайома лікар також різко почала голодувати, схудла — і померла! Йому, думаю, зараз жодні ліки не допоможуть — йому потрібна свобода. Він одразу почне відновлюватися. А якщо ні, у нього може порушитися клітинний обмін, а це може призвести до смерті", - заявила психіатр ЛШМД Валентина Григор’єва.

Водночас адвокат Луценка Ігор Фомін вважає, що екс-голова МВС не припинить голодування. "Думаю, це станеться лише тоді, коли йому змінять запобіжний захід", - наголосив він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 925 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ