Вт, 2024-04-23, 22:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Березень » 23 » Мініатюрні гора та Ейфелева вежа є у розкішному маєтку Королевської. ВІДЕО
18:50
Мініатюрні гора та Ейфелева вежа є у розкішному маєтку Королевської. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Люди Чорновол зі зброєю в руках вилучали з будинку документи. "Представники" антикорупційного комітету зі зброєю в руках увірвалися в маєток, який, як вони стверджують, належить колишньому міністру соціальної політики Наталії Королевській. 

Будинок розташований у селі Лісники під Києвом. Біля двору - з десяток правоохоронців і кілька представників самооборони.

Говорять, що маєток захопили невідомі зі зброєю. Тому туди бояться йти. Після перемовин, в середину впустили журналістів "Гром TV".

Один із чоловіків, які проводили так званий обшук на території маєтку Королевської, сказав, що всі знайдені документи передадуть в актикорупційний комітет.

На території – розкішний двоповерховий маєток, Ейфелева вежа в мініатюрі, декоративне озеро, відеокамери спостереження по всьому периметру, місточки, окремий будиночок для гостей. Є кілька басейнів і навіть власна гора з оглядовим майданчиком.

Люди в бронежилетах пояснюють, що вони не рейдери і приїхали вилучати важливу документацію, яка доводить корупційні схеми колишнього міністра соцполітики. Але розголошувати, які документи знайшли, не хочуть.

Під час екскурсій журналісти помітили кілька припаркованих автівок. На чорному "Смарті" не було номерів. Люди Чорновол сказали, що це їхні машини і попросили не знімати. Один з бійців не на камеру пошепки пояснив, що це автівка начебто з колишнього автопарку в "Межигір'ї" екс-президента Віктора Януковича.


Несподівано на територію маєтку зайшов очільник "Народного спротиву" Анатолій Медвідь разом з міліцією. Запевнив, що хлопців знає, вони – "свої". Мовляв, будуть вилучати документи. У будинок поки не пускатимуть пресу. Документи, каже, забиратимуть разом із міліцією, а потім передадуть до суду.

Що буде з майном Королевської, поки не розповідають. До речі, Медвідь так же несподівано приїжджав до будинку на Подолі в Києві, де у бійці був замішаний активіст Майдану.

Нагадаємо, через подібне вилучення так званих речових доказів діяльності представників колишньої влади люди уповноваженої уряду з антикорупційної політики та активістки Майдану Тетяни Чорновол пошкодили вертоліт віце-президента Європейського єврейського конгресу Євгена Червоненка.

Чорновол і Червоненко прийшли в студію ТСН, аби пояснити свої позиції щодо цього випадку. Між ними розгорівся скандал, Чорновол і Червоненко звинувачували один одного, а потім у прямому ефірі обоє пішли зі студії.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1128 | Додав: adminA | Теги: маєтку Королевської, Ейфелева вежа, мініатюрні гора
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ