Пт, 2024-03-29, 15:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Лютий » 15 » Модні окуляри: популярні моделі
12:53
Модні окуляри: популярні моделі
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Сонячна погода є чудовим часом для відпочинку на пляжах та в парках. Під яскравим сонцем можна отримати гарну засмагу і великий запас вітамінів, але при цьому сонячні промені можуть і нашкодити нам. До сонячних днів краще запастися кремом для засмаги і, найголовніше, окулярами, які зможуть захистити ваші очі від зайвого потрапляння ультрафіолету. Тим більше, що стильні Polaroid окуляри від сонця купити в Україні завжди можна вигідно за допомогою сайту pldeyewear.com.ua.

окуляри Polaroid

У наш час вибір моделей сонцезахисних окулярів асоціюється переважно з модною моделлю, ніж захистом очей, а мода на цей атрибут образу змінюється щороку. Багато хто запитує, які сонцезахисні окуляри в моді?

У цій статті ми розглянемо основні типи окулярів та розповімо, наскільки модно їх носити у сонячну погоду. Але хочемо відразу зауважити, що часто окуляри — це не лише модний атрибут, але і необхідність наприклад для водіїв. Тому також радимо пам'ятати, що перейшовши за посиланням https://pldeyewear.com.ua/history/okulyari-polaroyid-dlya-vodiyiv ви завжди зможете обрати свій варіант від кращого виробника окулярів — бренд Полароїд. Сайт є офіційним дистриб'ютором, так що не лише висока якість на поляризаційні окуляри, але й краща ціна вам гарантовані.

Градієнти

Даний тип окулярів може мати практично будь-яку форму оправи, єдина відмінність - скло, яке прозоре внизу і поступово затемнене догори. Також у деяких моделях відсутня оправа знизу, а лінзи тримаються за рахунок міцного кріплення з боків. Підходять градієнти для веселих дівчат, які бажають радісно провести спекотне літо на найкращих пляжах.

Метелики

Для стильних та елегантних жінок, як і попереднього року, будуть модними окуляри метелик. Форма окулярів нагадує розмах крил метелика, підійдуть вони переважно для повсякденного вихідного одягу.

Котяча оправа

Хоча поступово котяча оправа виходить із моди, виробники не перестають випускати нові цікаві моделі. До цього року вони випустили окуляри з коричневими та чорними котячими оправами, які вже почали носити деякі зірки. Підійдуть окуляри з котячою оправою під гарну вечірню сукню чи модний костюм.

Авіатори

Вже багато років авіатори займають перші рядки у рейтингах наймодніших окулярів. Деякі називають авіатори крапельками через їхню незвичайну форму. Перевага цих окулярів полягає в тому, що вони можуть підійти кожному, незалежно від:

  • статі;
  • форми обличчя;
  • носа;
  • зачіски.

Також авіатори підходять під будь-який стиль одягу, головне правильно підібрати колір скла: для ділового костюма краще використовувати темні відтінки, а для повсякденного - вибрати будь-який колір, що підходить під ваше вбрання або настрій. До речі, якщо зайшла мова про настрої та вподобання, то активним рибакам радимо пам'ятати, що перейшовши за посиланням https://pldeyewear.com.ua/history/navishcho-ochki-potribni-na-ribalci-i-chomu-same-polyarizacijni можна вибрати спеціальні окуляри з поляризаційною лінзою, які зроблять ваше хобі ще більш приємним.

окуляри Polaroid

Окуляри вайфарери

Завершують список окуляри вайфарери, які вже багато років користуються популярністю серед молоді. Виробництвом цих окулярів займаються кращі компанії ринку, які представили вайфарери ще в 1952 році. Окуляри мають товсту пластмасову оправу та трапецієподібну форму, яка розширюється догори. До речі, підходять такі окуляри як для жінок, так і для чоловіків, вони відрізняються лише величиною оправи.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 15566 | Додав: admin | Теги: мода, окуляри
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ