Вт, 2024-04-23, 21:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 9 » На Донбасі проти сил АТО воює чинний російський депутат від КПРФ. Знімає себе на відео
10:11
На Донбасі проти сил АТО воює чинний російський депутат від КПРФ. Знімає себе на відео
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Міський депутат з Сергієва Посада (Московська область, РФ), член Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ) з 2012 року Ахромкін Денис Олександрович активно забезпечує проросійських терористів на Донбасі товарами військового призначення, а також особисто бере участь в боях проти української армії, написав на Facebook координатор моніторингового проекту "Стоп Терор" Семен Кабакаєв.

"Я вже писав раніше про депутата з міста Сергієв Посад, що знаходиться у Росії. Про його причетність до військових дій, але тепер ситуація є набагато цікавішою.

Окрім того, що він займався контрабандою та фінансував терористів тепер з'явилися докази того, як він стріляє по українцях з позицій бойовиків. Мабуть, йому вирішили влаштувати "сафарі", на якому він відмінно проводить час.

Настане момент й усі дадуть відповідь перед судом за свої дії.

Пропоную подивитися відео", - йдеться у повідомленні.

Перед цим "Стоп Терор" оприлюднив статтю "Неспростовні докази участі депутата РФ у збройному конфлікті на Донбасі", згідно з якою підмосковний рекетир та контрабандист справді починав 2014 року з поставок різного так званого "гуманітарного вантажу", але до гуманітарки входили не консерви та крупи для мирного населення, а "військова форма, бронежилети, каски та інша амуніція, яку Ахромкін поставляв в обімн на вивезення зброї". Займався поставками для бойовиків він й у 2015 та 2016 роках.

Активно співпрацює з ватажками бандформувань "Гіві", "Моторолою" й з менш відомим, але впливовим головним "комендантом" "ЛНР" "Грачем", він же Грачов Сергій, фотографіями з якими "забиті" сторінки Ахромкіна у соцмережах.

Крім фотографій з лідерами терористичних угрупувань є низка світлин з прикріпленою до них географічної локацією, яка вказує на те, що Ахромкін знаходився на території України у містах, які тимчасово окуповані російськими гібридними військами, а також в епіцентрі боїв за Донецький аеропорт та в інших "гарячих" точках.

"І якщо наявність фотографій зі зброєю й символікою бойовиків можна хоч якось спростувати, пояснивши, що доставляв гуманітарну допомогу, автомат був не заряджений, а шеврони змусили одягнути, то як пояснити перебування в окопах поруч з терористами, як пояснити те, що Ахромкін записуючи відео, як ні в чому не бувало набиває патронами кулеметну стрічку.

Як Ахромкін Денис Олександрович пояснить той факт, що він як депутат міської ради міста Сергієв Посад (РФ), тобто офіційний представник російської влади, надає допомогу бойовикам, таким чином спонсоруючи тероризм? Як Ахромкін пояснить, що він в оточенні бойовиків повторив вчинок актора Пореченкова, котрий начепивши каску "Преса" також розважався стріляниною з кулемета.

Російський уряд заперечує присутність своїх військ на території України, заперечує що постачає зброю, паливо й боєкомплект для ведення бойових дій, але він не може заперечувати, що діє через таких людей як Ахромкін Денис. Політика Кремля: робити все чужими руками", - резюмують автори матеріалу.

Нагадаємо, в червні 2014 року бойовики "ЛНР" дякували через ЗМІ та соцмережі главі КПРФ Геннадію Зюганова за "гуманітарну допомогу та фінансову підтримку". Факт такої подяки зафіксовано й на сайті "ЛНР" у "документальній" формі.

На підставі даного епізоду МВС України порушило проти Зюганова кримінальну справу, йому було заборонено в'їзд на територію країни. До того ж, політик потрапив під дію міжнародних санкцій. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: донбас, сили АТО, КПРФ, чинний російський депутат
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ