Ср, 2024-04-24, 13:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 25 » На Інститутській полковник-командир снайперів сам стріляв по людях з дорогої англійської гвинтівки
21:01
На Інститутській полковник-командир снайперів сам стріляв по людях з дорогої англійської гвинтівки
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Снайпери, які стріляли в протестувальників 20 лютого на вулиці Інститутській у центрі Києва, працювали з будівлі Кабміну, готелю Україна та інших.

У людей, екіпірованих касками, бронежилетами і щитами, не було жодного шансу захиститися від снайперських пострілів. Журналісти програми "Гроші" запитали думку збройових експертів щодо гвинтівок, якими були озброєні снайпери в урядовому кварталі, інформує ТСН.

"Це дорога снайперська гвинтівка високого класу. Зовні дуже схожа на серію англійських снайперських гвинтівок АV, АЕ, аVL. Це одна з найбільш точних і дорогих на сьогодні снайперських гвинтівок", - сказав експерт.

Народний депутат від партії "Батьківщина" Геннадій Москаль вважає, що крім спецзагону "Альфа", був ще один, назва якого "Тінь". Він був створений спеціально для забезпечення порядку при проведенні чемпіонату з футболу Євро-2012. "Він називався підрозділом з проведення спеціальних операцій", - повідомив Москаль. Саме для цього підрозділу на бюджетні кошти були придбані особливі снайперські гвинтівки.

Так, для внутрішніх військ закупили спецтехніки на 106 млн грн. Серед бронежилетів і прицілів 80 британських гвинтівок АV по $10 тис. кожна. Саме такі гвинтівки були помічені у бійців біля Адміністрації президента 20 лютого.

На думку Москаля, керував спецоперацією досвідчений полковник Сергій Асавалюк, який раніше служив снайпером у спецпідрозділі СБУ "Альфа". Москаль переконаний у тому, що, швидше за все, в Асавалюка був наказ не просто вбивати, а розгорнути громадянську війну.

"Повинні були бути вбиті мітингувальники, але також повинні були бути вбиті і з боку правоохоронних органів. Це за сценарієм", - додав нардеп.

Зокрема, біля Жовтневого палацу в Києві, ймовірно, був помічений саме Асавалюк. Він лежав на землі і стріляв зі снайперської гвинтівки. "Його можна ідентифікувати - всі були в касках, а він без каски. Він ніколи не надягав каску", - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, керівництво МВС порушило кримінальну справу щодо масового вбивства людей у центрі Києва. У причетності до цього злочину підозрюються десятки чиновників
.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: Інститутській, полковник-командир снайперів, дорогої англійської гвинтівки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ