Чт, 2024-03-28, 13:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 24 » У КНДР лютує голод, але країна будує барикади на кордонах
10:10
У КНДР лютує голод, але країна будує барикади на кордонах
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Китайський телеканал Beijing TV випустив репортаж, що показує, як військові споруджують величезні бетонні колони на прикордонній території. На думку телеканалу, укріплення будуть стримувати танки та іншу військову техніку Південної Кореї у разі початку військових дій. Телеканал відзначив, що спорудження протитанкових барикад є далеко не буденною справою для північнокорейців, припустивши, що керівництво КНДР готується до війни.

18 квітня державний комітет оборони КНДР представив список умов для ведення діалогу з Південною Кореєю і США, серед яких "виведення всіх ядерних засобів з регіону" Корейського півострова. Південна Корея і США назвали ці вимоги абсурдними.

Південнокорейські ЗМІ з посиланням на джерела в розвідці країни повідомляли, що на початку квітня КНДР перемістила дві ракети середньої дальності "Мусудан" і встановила сім мобільних пускових установок у Вонсані і провінції Південна Хамген на східному узбережжі. У разі невдалого пуску балістичних ракет типу "Мусудан" Пхеньян може призвести одночасний пуск ракет типу "Скад" і "Нодон".

Ситуація на Корейському півострові різко загострилася в березня 2013 року після того, як Пхеньян у відповідь на чергове посилення санкцій з боку ООН пообіцяв завдати по США і Південній Кореї ядерний удар, розірвав із Сеулом пакт про ненапад і рекомендував іноземцям залишити Корейський півострів. Санкції щодо КНДР були введені після проведених у лютому цією країною ядерних випробувань.

Північна Корея попросила продовольчу допомогу у Монголії

Північна Корея попросила уряд Монголії про продовольчу допомогу, очікуючи можливий недолік продуктів харчування в країні, повідомляє південнокорейське агентство Ренхап з посиланням на монгольські ЗМІ.

Монгольська новинний інтернет-портал InfoMongolia.com повідомляє, що посол КНДР Хонг Гю на зустрічі з президентом Монголії Цахіагійном Ельбегдоржем 16 квітня заявив, що "країна може скоро відчути жорстоку продовольчу кризу". "Тому ми просимо Монголію знайти можливість постачання продуктів до Північної Кореї", - цитує монгольське видання слова посла.

За повідомленням інтернет-видання, Ельбегдорж, почувши від північнокорейського посла, що Кім Чен Ин збирається проводити економічні реформи, запропонував КНДР скористатися досвідом проведення реформ в Монголії. Президент також висловив сподівання, що напруга на Корейському півострові скоро спаде і виступив за початок двосторонніх або багатосторонніх переговорів, спрямованих на забезпечення безпеки в Північно-Східній Азії.

18 квітня державне телебачення КНДР зробило репортаж про зустріч посла КНДР з президентом Монгольської республіки, в якому йшла мова про вступ на посаду нового посла КНДР у Монголії Хонг Гю і про його зустрічі з президентом Ельбегдоржем. Однак згадок про те, що посол просив монгольського президента про продовольчу допомогу, не було.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 888 | Додав: adminA | Теги: Монголії, кордон, голодує, величезні барикади, КНДР, допомоги, Південна Корея
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ