Ср, 2024-04-24, 01:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Набір у кіберполіцію оголосив Аваков і розповів про зарплату. Яценюк порадив вчити російську і китайську
19:57
Набір у кіберполіцію оголосив Аваков і розповів про зарплату. Яценюк порадив вчити російську і китайську
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосив набір у кіберполіцію, де працюватимуть 400 осіб із зарплатою від 6 до 30 тис. грн.

Про це він повідомив на презентації новоствореного Департаменту кіберполіції в четвер 15 жовтня в Києві, передає УНІАН.

"Оголошуємо сьогодні новий набір", - заявив Аваков.

Він нагадав, що "три дні тому на засіданні Кабміну ми ухвалили рішення створити відповідний територіальний орган Національної поліції - Департамент кіберполіції".

"І в рамках цього отримали низку персональних дозволів МВС, зокрема і по заробітній платі фахівців хай-класу, ми їх називаємо спеціальними агентами ІТ-технологій, які будуть додатково мотивуватися. І тому ми сьогодні оголошуємо набір у кіберполіцію, і ми будемо набирати 400 осіб, зокрема 187 фахівців пройдуть атестацію і 230-250 осіб ми плануємо набрати на прямому конкурсі, з них на 39 посад спеціальних агентів", - додав Аваков.

"Заробітна плата спеціальних агентів становитиме від 25 до 30 тис. грн на стартовому етапі, заробітна плата решти співробітників кіберполіції буде від 6 тис. грн", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, раніше Аваков заявляв, що кіберполіцію буде сформовано до 5 листопада. За його словами, метою створення кіберполіції є поетапне перетворення нинішньої моделі підрозділу з боротьби з кіберзлочинністю на новий орган правозахисного призначення. Цей орган за своїми технічними і професійними можливостями зможе миттєво реагувати на кіберзлочини та кіберзагрози, а також проводити міжнародне співробітництво щодо знешкодження транснаціональних злочинних угруповань у цій сфері, наголошував голова МВС.

Яценюк анонсував майбутні війни в кіберпросторі та рекомендує вивчити російську та китайську мови

Кіберполіція буде захищати громадян України, органи державної влади і органи безпеки від терористичних організацій чи від країн, які воюють з Україною мілітарно.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час презентації новоствореного Департаменту кіберполіції сьогодні у Києві.

"Ми повинні створювати свою поліцію, яка захистить громадян країни від того, що їхні персональні дані можуть бути отримані злочинцями, яка захистить органи державної влади, органи безпеки чи то від терористичних організацій, чи то від країн, які воюють з Україною мілітарно, в першу чергу від Російської Федерації, які можуть добратися до наших баз даних і отримати відповідні відомості", - заявив він.

Також, за словами Яценюка, завдання кіберполіції – це захист інтелектуальних прав власності, який повинен бути одним з ключових елементів її роботи.

"Ні в кого немає сумніву, що в Україні одні з кращих ІТ-фахівців у світі. Прикро, що запит на українських ІТ-фахівців усередині України не такий високий, яким він має бути. Саме тому МВС отримало право самостійно визнати рівень заробітної платні для кіберагентів, які будуть безпосередньо працювати в мережах, які будуть захищати громадян України від спроб отримати їхні персональні дані, які будуть захищати мир і безпеку в кіберпросторі", - зауважив прем’єр-міністр.

Також Яценюк анонсував майбутні війни в кіберпросторі та рекомендує майбутнім кіберполіцейським вивчити російську та китайську мови.

"У нас виключно кіберполіцейські як агенти захисту наших громадян та державних інтересів у кіберпросторі", - заявив прем’єр.

"У нас є така рекомендація: бажано, щоб наші кіберполіцейські та наша спецагентура ще добре володіли російською та китайською про всяк випадок", - зазначив Яценюк.

"Ті, хто проти, одразу створять антикіберполіцію, і це будуть у тому числі війни в кіберпросторі, і наші поліцейські повинні бути на голову вищі та сильніші. Це означає, що нам треба буде їх відправляти на тренінги, і це все можна робити в Мережі, і це фактично буде як дистанційне навчання", - зауважив прем’єр-міністр.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: зарплата, Аваков, Набір, Яценюк, російська і китайська, кіберполіція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ