Пт, 2024-03-29, 14:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 10 » "Нам немає з ким вести перемовини. Не існує донецької нації" - Білецький про мирне врегулювання конфлікту на Донбасі. ВІДЕО
21:35
"Нам немає з ким вести перемовини. Не існує донецької нації" - Білецький про мирне врегулювання конфлікту на Донбасі. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Народний депутат та перший командир добровольчого полку "Азов" Андрій Білецький вважає, що владний в РФ політичний режим ще здійснюватиме неодноразові спроби загарбання окремих регіонів України. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "Еспресо.ТВ".

"Звичайно ж, мир завжди краще за війну, і будь-яка людина, яка воювала, це абсолютно знає. Але, чому я не вірю в дипломатичний шлях? Нам ні з ким вести перемовини. Протилежного боку - "ДНР"/"ЛНР" не існує в природі. Не існує якогось особливого донецького сепаратизму. Не існує донецької нації", - сказав нардеп.

За його словами, "сутність конфлікту" криється в "декількох мінімальних побутових відмінностях", "роздутих за допомогою пропаганди та прямої інтервенції в те, що ми зараз маємо".

Головною причиною війни, впевнений Білецький, є наявне у Путіна "шовіністичне бачення російського майбутнього". "Без України таке майбутнє апріорі є неможливим, вона (РФ - ред.) завжди буде регіональною державою і ніколи не гратиме першу роль", - наголосив політик.

Протидіяти такій доктрині може лише "сила", впевнений він.

"... Переговори з того (російського - ред.) боку ведуться нещиро і являють собою відтягування часу до другого, третього, четвертого раунду війни з Україною", - заявив народний депутат.

Білецький не виключає, що Путін, зокрема, спробує "розкрутити сепаратизм" шляхом перевиборів й приходу до влади в Одесі, Дніпропетровську, Харкові представників "Опоблоку" або "відверто проросійських сепаратистських контор". "...На жахливому розчаруванні в суспільстві", - говорить він.

На думку політика, у виборців визрів електоральний запит на нову політичну силу, яка може об'єднати "добровольців і волонтерів". "Вони на даний момент не сказали свого слова, вони не сформували нову національну ідею, - зазначив він. - Їм треба піти на вибори. Дані люди повинні створити абсолютно нову політичну силу".

Нагадаємо, 8 квітня голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський не виключив повномасштабної ексалації насильства по усій лінії фронту з ініціативи російської сторони. "Росія готова ввести свої війська в достатньо серйозних об'ємах і готова бомбардувати всю Донеччину і не тільки Донеччину", - заявив він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: перемовини, не існує донецької нації, донбас, Білецький, мирне врегулювання
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ